News Flash:

Ce NU ai voie sa faci dupa o partida de amor

18 Aprilie 2017
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra

O partida sexuala reusita se finalizeaza cu orgasm, insa exista cateva lucruri pe care nu ai voie sa le faci imediat dupa acele secunde de placere intensa.

1. Nu insista foarte mult asupra organului genital
Orgasmul este o combinatie de durere si placere, chiar daca durerea nu o simti in acel moment de explozie. Organele genitale sunt foarte sensibile dupa acel boom de placere, iar o miscare brusca poate crea o senzatie de disconfort uriasa.

2. Fa repede dus in cazul in care ai facut sex neprotejat
Chiar daca partida s-a incheiat cu o retragere la timp, exista posibilitatea ca mici cantitati din lichidul seminal sa persiste in acea zona.

3. Nu continua sa faci sex imediat dupa acel moment de placere
Corpul tau este extenuat si e nevoie de o pauza de cel putin 10 minute pentru a incepe o noua partida. Iti vei pierde pofta de sex daca vei continua sa ‘muncesti’ in pat imediat dupa orgasm.

4. Nu uita de momentele de afectiune
Atat barbatii cat si femeile simt o usoara vulnerabilitate dupa ce au atins climaxul. Eliberarea endorfinei ne face mai sensibili si avem nevoie de mai multa afectiune fata de inceputul partidei. Femeile sunt cele mai sensibile din punct de vedere emotional dupa ce au avut orgasm. Acestea pot interpreta lipsa de comunicare a partenerului, implicit lipsa gesturilor tandre, intr-un mod nedorit pentru iubit. Cea mai mare greseala pe care barbatii o pot face dupa o partida de sex este sa traga pe dreapta si sa sforaie.


partida sexuala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006414 (s)