News Flash:

Ce necazuri te pasc in luna noiembrie, in functie de zodie

1 Noiembrie 2015
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Va fi o luna buna pentru tine, de aceea nu ar trebui sa iti faci niciun fel de probleme. Ai parte de momente frumoase, surprize placute si bani mai multi, asa ca ce iti poti dori mai mult. Nu te obisnui, insa, cu statutul de rasfatata a sortii, altfel vei avea parte de unele dezamagiri.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei intampina unele probleme pe plan sentimental, insa exista rezolvare pentru orice. Daca nu esti tu cea implicata direct, ai grija sa respecti nevoile partenerului si sa il ajuti daca acesta are nevoie. Nu ramane indiferenta in fata necazurilor lui.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Agitatia care va pune stapanire pe tine in aceasta luna te va impinge sa faci unele greseli de neiertat. Fie ca este vorba de viata sentimentala ori de cea profesionala, se recomanda multa prudenta in limbaj sau in actiunile pe care le intreprinzi.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Barfele iti pot afecta viata sentimentala in aceasta luna, asa ca incearca sa nu pleci urechea la tot ce se vehiculeaza in jurul tau. Daca pui la indoiala fidelitatea iubitului tau, primul pas pe care ar trebui sa il faci este sa il intrebi.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

O problema de sanatate iti poate da planurile peste cap, iar unele dintre ele sa conteze destul de mult pentru tine. Incearca sa nu le ignori, altfel ele ar putea sa se agraveze. Lasa totul pe locul doi si ocupa-te de ceea ce este mai important la moment.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

E posibil sa dai piept cu probleme serioase in viata amoroasa. Nu ar fi exclusa o despartire, asa ca trebuie sa te pregatesti pentru orice. Fii atenta la comportamentul tau cu privire la alti barbati si spune nu flirtului, acesta ar putea fi picatura care va umple paharul. 

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu vei intampina niciun fel de probleme in aceasta luna, ci din contra vei gasi unele rezolvari. Incearca sa te linistesti luna aceasta si sa te incarci cu energie pentru perioadele mai grele ce vor urma.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de multa agitatie la locul de munca si va trebui sa depui eforturi enorme pentru a solutiona ce ti se cere. Din aceasta cauza vei fi tentata sa renunti la jobul tau, insa nu va fi deloc o decizie inteleapta.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Exista riscul ca in aceasta luna sa ai parte de unele episoade care te vor marca serios. Fie ca este vorba de jigniri ori de reactii deplasate, un conflict dintre tine si o persoana apropiata poate degenera. Atunci cand vezi ca ceva nu este in regula, ai face bine sa te indepartezi de persoana respectiva.

Leu (22 iulie - 22 august)

Vei fi constransa sa iei o decizie in care nu prea crezi, si este posibil sa ai mari regrete dupa aceea. Daca vrei sa eviti orice situatie dificila, ai face bine sa ceri sfatul cuiva in care ai incredere si sa nu cedezi presiunii la care esti supusa.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

E posibil sa treci printr-o cumpana in aceasta luna si sa nu mai stii nici tu ce vrei cu adevarat. Totul se invarte in jurul dragostei si vei fi pusa in fata unei alegeri serioase. Daca esti angajata intr-o relatie, incearca sa eviti sa duci o viata dubla!

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil sa primesti o veste care te va da peste cap, si cel mai probabil are legatura cu sanatatea ta. Nu te panica daca se va intampla asa, este foarte important sa stii cum sa gestionezi situatia si sa faci fata stresului. (sursa: eva.ro)

scorpion sagetator capricorn varsator pesti berbec taur gemeni rac leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005952 (s)