News Flash:

Ce necazuri au zodiile in aceasta saptamana, din punct de vedere medical

26 Ianuarie 2016
1645 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
Varsator(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei intampina probleme de sanatate in aceasta saptamana, si nici cu banii nu stai foarte bine. O situatie urgenta te poate da definitiv peste cap, de aceea ai face bine sa fii pregatita pentru orice. 

Pesti(19 februarie - 20 martie)

Nu este o saptamana deloc buna pentru tine, insa nici nu se poate spune ca vei avea parte de cumpene. Ai parte de neliniste in cuplu din cauza lipsei banilor, dar aceasta criza va trece in maxim doua saptamani.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Exista riscul ca in aceasta saptamana sa descoperi, ba chiar sa resimti, primele semne ale unei boli. Nu le ignora si mergi sa te tratezi, altfel situatia se va agrava. Nici cu banii ori dragostea nu stai foarte bine, insa nici este de plans!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil sa ai un accident in aceasta saptamana, si nu neaparat il vei provoca tu. Totul va fi sub control daca esti atenta astfel incat sa previi ce pot starni altii. Situatia ta financiara trece printr-o perioada mai dificila, insa stai totusi bine raportat la cei din jurul tau.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Saptamana aceasta se poate produce o ruptura intre tine si partenerul tau de viata, si cel mai probabil nu se mai poate face nimic. Gandeste-te mai mult la viitor si ia deciziile in asa fel incat sa ti-l faci frumos. Ai mai multa grija de tine si respecta-te!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei intampina cumpene in aceasta saptamana, insa nu vor lipsi certurile ori dramatizarile. Trebuie alaturi de iubit sa ajungeti la o intelegere, chiar daca amandoi veti lasa de la voi si nu va va placea. Lipsa energiei iti pune piedici la serviciu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu se va intampla nimic notabil in aceasta saptamana, insa vor fi nelipsite dovezile tale de imaturitate. Acestea pot provoca situatii critice, insa doar pentru altii, caci pentru tine este doar o joaca.

Fecioara(23 august – 22 septembrie)

Ti se vor pune piedici in realizarea unui proiect de mare anvergura, asa ca fii cu ochii in patru pe colegii tai de serviciu. Demascarea planului lor il poate face pe al tau sa conutinue fara probleme. Vei intampina si unele probleme cu stomacul.

Balanta(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei intampina cumpene in aceasta saptamana, cu exceptia unei mici neplaceri legate de sanatate. O afectiune banala, cum ar fi o raceala sau o alergie, te poate tine departe de planurile pe care ti le-ai facut. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relatia ta de cuplu trece printr-un impas, insa totul de poate rezolva daca constientizezi care e problema. Comportamentul tau este de vina, asa ca sta in puterea ta sa aduci linistea in viasa iubitului tau. Efortul depus la locul de munca te va extenua.

Sagetator(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea parte de cumpene in aceasta perioada, ci te vei lovi de aceleasi banale probleme. Pentru tine rutina inseamna si agitatie, ba uneori chiar scantei, insa nimic nu te poate dobori. De saptamana aceasta pana inca peste vreo doua, situatia ramane neschimbata.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Exista riscul ca un necaz sa iti dea viata peste cap in aceasta saptamana, insa vei putea trece peste orice cu ajutorul celor care te iubesc. Trebuie sa fii mereu optimista si sa fii pregatita atat pentru bune, dar mai ales pentru rele. (sursa: eva.ro)

varsator pesti berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004552 (s)