News Flash:

Ce intrebari nu vor barbatii sa auda

11 Septembrie 2018
899 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu 1359637996

De cate ori nu ti s-a intamplat sa asisti la o cearta inceputa de o intrebare? Aceasta este o parte normala a unei relatii sanatoase, care evolueaza. De fapt, multe subiecte, de la cele serioase la cele mondene, sunt abordate cu ajutorul intrebarilor.

Insa cateodata, ceea ce tu crezi ca este o simpla intrebare, il poate indeparta pe partenerul tau. Acest lucru nu inseamna ca subiectele respective de discutie sunt interzise, ci ca trebuie sa le abordezi mai delicat. Iata ce intrebari nu vor sa auda barbatii, conform specialistilor!

De ce intrebari se tem barbatii?

1. Cum era fosta?

Aceasta este o intrebare riscanta. Desi poate parea inutil, este firesc sa fii curioasa si ar putea fi chiar important daca relatia trecuta a partenerului tau a fost una serioasa. Cu toate acestea, gelozia poate fi declansata cu usurinta prin discutarea acestui subiect sensibil. Probabil ca este mai bine sa analizezi unde va aflati cu relatia, iar daca te simti confortabil cu faptul ca a mai iubit pe altcineva inaintea ta, intreaba-l mai multe. Expertii in relatii sugereaza evitarea tensiunii intreband despre evenimente trecute specifice din viata partenerului. Daca stii ca a mers cu fosta in Italia, poti pune intrebari despre cultura italiana sau despre amintirile preferate din vacanta.

2. Unde te vezi peste 5 ani?

Aceasta nu este o intrebare pe care ar trebui sa i-o pui partenerului la inceput de relatie pentru ca este foarte intensa.

Insa este o intrebare pe care i-o poti adresa partenerului cu care esti de mai mult timp. Cu toate ca planurile pentru viitor reprezinta un lucru important, acestea ii si intimideaza pe multi barbati. Nu numai ca te astepti sa aiba o viziune a viitorului, ci sa aiba o viziune a viitorului cu tine. Reformularea si adresarea acestei intrebari prin alte intrebari poate scadea nivelul stresului cauzat. Intreaba-l pe partener despre obiectivele sale, unde ar vrea sa traiasca, unde ar vrea sa ajunga in cariera. Aceasta este o modalitate minunata prin care poti afla planurile sale de viata si daca va potriviti impreuna.

3. Cand iti pot cunoaste parintii?

Aceasta este o intrebare importanta in orice relatie, insa si dificila. Este o intrebare care nu are legatura doar cu relatia voastra, ci si cu relatia lui cu familia. Daca are o relatie volatila cu familia sa, nu iti face sperante ca o sa ii intalnesti prea curand parintii. Dar daca are o relatie buna cu ei, poti intai sa ii faci cunostinta cu familia ta, pentru a-i oferi increderea ca esti deschisa catre asa ceva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004765 (s)