News Flash:

Ce inseamna daca visezi ca mori? Ce inseamna acest cosmar care îti poate afecta somnul si chiar ziua? Este o premonitie ca… Interpretarea unui cosmar

22 Martie 2018
1368 Vizualizari | 0 Comentarii
vis

Daca visezi ca mori nu inseamna neaparat ca ai o premonitie si ceva urat sau rau urmeaza sa ti se intample.

Visul despre propria moarte poate semnifica tranzitia de la o etapa la alta a vietii tale. Daca te pregatesti de o schimbare majora in viata ta, daca iti schimbi locul de munca sau te muti in casa noua, daca visezi ca mori poate inseamna ca vechiul tu se pregateste sa dispara si sa ii faca loc noului tu. Daca visezi ca mori inseamna ca esti intr-o perioada de tranzitie.

Visul despre propria moarte poate reprezenta un simbol pentru sacrificiile, compromisurile pe care esti nevoita sa le faci.

Cel mai probabil inconstientul iti transmite cumva ca trebuie sa te pui din nou pe tine pe primul loc. Daca visezi ca mori mai poate inseamna si evadare. Dorinta ta de evadare din viata cotidiana, de a scapa de stres, de batai de cap.

Ce inseamna daca visezi ca moare altcineva?

Ce inseamna daca visezi moartea unei alte persoane? Asta poate reprezenta resentimentele tale fata de persoana respectiva. Poate, fara sa realizezi, cumva ii porti pica acelui om, ai ceva sa ii reprosezi inauntrul tau.

Ce inseamna daca visezi ca mori? Ce inseamna daca te trezesti chiar dupa ce mori

Ce inseamna daca visezi ca mori? Adica daca stii ca ai murit, insa nu ai apucat sa vezi ce se intampla dupa ce ai murit.

Ei bine sunt studii care sustin ca are legatura cu imaginatia ta, cu ce crezi ca se intampla dupa moarte.

Specialistii sustin ca unii oameni pur si simplu nu stiu sa isi continue visul in care mor, nestiind ce se intampla dupa moarte.

Ce inseamna cand visezi bani? Ce prevestesc banii in vis

Ce inseamna cand visezi bani, dar cand gasesti bani in vis? Care e diferenta dintre monede si bancnote in vis si ce inseamna cand visezi bani in credinta chinezeasca.

Ai visat bani si nu stii la ce sa te astepti? Fie ca pierzi, castigi sau gasesti bani, acestia reprezinta un simbol puternic. Iata cateva chei care iti spun ce inseamna cand visezi bani

Ce inseamna cand visezi bani? Cand e de rau daca visezi bani

In functie de starea sufleteasca, dar si de starea mentala, visele despre bani pot avea conotatii negative sau pozitive.

Un vis legat de bani iti poate da informatii despre temerile ascunse de la nivel financiar, dar daca te intrebi ce prevestesc banii in vis cheia poate avea si conotatii la nivel sentimental. Astfel, visele cu bani pot vorbi si despre dragoste, noroc sau suparari.

Ce inseamna cand visezi bani? E bine sau nu daca gasesti bani in vis?

Nu putina lume se intreaba ce inseamna cand visezi bani, dar ce faci atunci cand gasesti bani in vis? Daca privesti o gramada de bani in vis poate fi un semn de avansare profesionala.

Ai visat ca iei salariul sau pur si simplu ai dat peste niste bani? Asteapta-te la o promovare sau la un job nou mai bun. Daca visezi ca dai bani cersetorilor este un semn bun, iti prevesteste o perioada de belsug finaciar.

Ce inseamna cand visezi ca ai castigat bani?

Ai visat ca ai castigat o suma de bani la loto sau la jocuri de noroc? Iata inca o conotatie pozitiva a raspunsului la intrebarea: ce inseamna cand visezi bani?

Daca ai parte de un castig banesc neasteptat fie legat de noroc, fie legat de un pariu amical inseamna ca ai incredere in fortele proprii si vei reusi ceea ce ti-ai propus.

Ce inseamna cand visezi bani in monede?

Ai visat ca dai monede cuiva? De data aceasta avem de a face cu o interpretare de natura sentimentala: daca visezi ca dai monede inseamna ca iti cauti jumatatea sau pur si simplu iti pui inima pe tava partenerului de viata.

Daca visezi ca gasesti monede in casa poate prevesti relatii armonioase cu familia, in schimb daca vezi pe altcineva dand monede reflecta nesiguranta in inceperea unei relatii sentimentale

Ce inseamna cand visezi bani? Ce cred asiaticii

Daca intrebi un roman ce inseamna cand visezi bani, iti poate spune ca nu-I neaparat un semn bun.

Arabii, pe de alta parte, cred ca atunci cand visezi bani e semn de avutie si prosperitate. Cei mai fericiti atunci cand ii intrebi ce inseamna cand visezi bani sunt chinezii: ei sunt siguri ca e un semn clar de noroc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006895 (s)