News Flash:

Ce inseamna cand visezi femeie gravida

5 Martie 2018
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
gravida

Atunci cand visezi o femeie gravida inseamna e posibil sa ai multe frustrari din punct de vedere sexual, care te vor duce in cele din urma la obsesii adevarate, te vor coplesi, insa aici mai poate fi vorba si despre stabilitate, despre dorinta de a intemeia o familie, despre nevoia de unificare cu cineva. In cazul in care visezi ca vorbesti cu o femeie gravida inseamna vei reusi sa scapi de unele griji, lasi in urma unele probleme.

In cazul in care visezi ca tu esti gravida, visul poate sa traduca exact stare ta de zi cu zi insa conteaza foarte mult felul in care privesti tu acest aspect deci daca te simti panicata in raport cu acest context inseamna ca cineva iti limiteaza libertatea de exprimare, nu te lasa sa gandesti liber, nu te ajuta nici sa avansezi, ti se pun bete in roate, e posibil sa iti pierzi libertatea poate chiar din cauza faptului ca vei incepe o noua relatie cu cineva, o persoana de sex opus. Atunci cand visezi ca esti gravida si acest lucru te bucura inseamna ca iti asumi responsabilitatea propriilor fapte, esti un om constiincios, iti place sa aperi pe cei nevoiasi, vrei sa fii cu capul pe umeri, iti place sa te faci mereu de ajutor. Pe de alta parte se mai poate vorbi in acest context si despre faptul ca esti un om perseverent, astepti suficient cat sa castigi ceea ce ti-ai propus.

Daca visezi ca o alta femeie este gravida inseamna ca vei avea parte de unele noi sarcini la locul de munca, poate unele mai importante deoarece esti avansat, e posibil sa reusesti sa te impui cu noile tale idei si sa faci tot posibilul ca sa le faci posibile. Graviditatea unei femei din vis reprezinta si faptul ca vei avea o imaginatie bogata, te bucuri de creativitate fara margini, te inspiri din orice pentru a rezolva ceea ce ti-ai propus.

sursa: dreamgeek

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006077 (s)