News Flash:

CE FRUMOASA ERA! Cum arata RITA MURESAN in tinerete - FOTO

30 Martie 2017
3293 Vizualizari | 0 Comentarii
rita muresan2
Rita Muresan a fost dintotdeauna o femeie superba! Este mereu cu zambetul pe buze si are un optimism contagios, ceea ce o face placuta de toti cei din jur.
In tinerete, designerul a atras de fiecare data toate privirilesi a fost mereu in centrul atentiei. Si in copilarie a fost adorabila.
In urma cu aproximativ doi ani, fostul manechin si designer a avut ceva probleme cu greutatea insa a reusit sa scape de kilogramele nedorite, iar acum se simte mai bine ca oricand, dupa cum afirma pe Facebook: “Am citit ca "am pierdut lupta cu kilogramele"! Chiar asa?! Si daca da, e ok pentru ca eu nu vreau sa ma lupt cu nimeni! Si ca "nu mai am talie de viespe"! E, ce sa fac, nici 20 de ani nu mai am! Acum cateva luni eram exagerat de subtire! Azi ma simt armonioasa! Si cred ca asta este cel mai important! Nu folosesc trucuri aici, sunt perfect "transparenta"! Pozele sunt spontane si sincere! Am aproape 44 de ani ( insa intotdeauna 23) si am nascut doi copii, nu ma machiez, nu ma vopsesc, parul meu nu e alb, nu am botox, nu ma dau cu creme, nu folosesc trucuri cosmetice ( nu inca),etc, sunt perfect sanatoasa si sunt recunoscatoare corpului meu pentru cum arata si pentru cum ma ajuta sa imi duc spiritul prin viata aceasta! Sa aveti o zi minunata!”
Foto Facebook

Galerie Foto

rita_muresan
femeie superba designerul adorabila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005218 (s)