News Flash:

Ce fel de sotie vei fi in functie de zodie

21 Octombrie 2017
1309 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie sotie
Zodia ta poate spune multe despre personalitatea pe care o ai, ce iti place si ce nu iti place, ce te supara, ce te enerveaza sau calitatile pe care le cauti in persoana de langa tine. Aceasta poate determina si mediul in care vei prospera sau ce fel de partener ti se potriveste. De asemenea – si ce fel de sotie vei fi! Iata mai multe informatii despre cum va reactiona fiecare femeie intr-o casnicie in functie de semnul zodiacal sub care s-a nascut:

1. Varsator

Te apropii cu greu de cineva, pentru ca ti-e frica, dar odata ce iti castiga cineva inima, esti cu totul a lui si esti foarte loiala. Esti creativa si expresiva, asa ca vei putea sa comunici cu sotul tau pentru a rezolva problemele de fiecare data cand acestea apar.

2. Pesti

Nativele acestei zodii sunt pasionale, dar au nevoie sa petreaca si ceva timp pe cont propriu. Nu te deranjeaza daca sotul iese cu prietenii in timp ce tu ramai sa-ti citesti cartea favorita sau sa faci o baie fierbinte, astfel ca partenerul tau trebuie sa iti inteleaga aceasta latura mai singuratica.

3. Berbec

Esti o persoana energica si cu dispozitie schimbatoare, asa ca partenerul tau va trebui sa aiba grija ce face uneori. S-ar putea sa te superi repede, insa aceasta stare iti va si trece rapid. Esti foarte mare amatoare de momente intime si romantice alaturi de partenerul tau.

4. Taur

Pentru Tauri conteaza romantismul – vrei cine la lumina lumanarilor, flori primite pe neasteptate sau ca sotul sa-ti pregateasca masa si esti dispusa sa faci si tu eforturi pentru a avea o familie sanatoasa si puternica Astfel, sotia taur va fi si ea extrem de romantica si de afectuoasa, pentru ca isi doreste acelasi lucru de la partenerul ei.

5. Gemeni

Gemenii sunt simpatici si afectuosi. Te plictisesti repede, dar familia e foarte importanta pentru tine si vei fi o mama excelenta, chiar daca este posibil sa existe des certuri minore la tine in casnicie.

6. Rac

Familia este cruciala pentru nativele Rac, care sunt capabile sa ofere incredibil de multa dragoste si intelegere partenerului si copiilor. Sunt foarte emotive si preiau tristetea sotului si sunt dispuse sa faca orice sacrificiu pentru ca cei dragi sa fie bine.

7. Leu

Stralucitoare si creative, nativele Leu sunt niste partenere loiale si iubitoare. Leoaicele stiu si cum sa fie amuzante, le pasa mult de partener si sunt incredibil de generoase atunci cand trebuie sa ii ofere daruri sau timp.

8. Fecioara

Fecioarele sunt loiale, practice si muncitoare. Sotul unei fecioare se poate baza pe ea – si e constient de asta. Iti asumi cu seriozitate responsabilitatile, dar nu uita ca in viata mai trebuie sa te si distrezi.

9. Balanta

Balantele sunt fanele modului diplomatic de a rezolva problemele, in detrimentul unei certe. Vrei pe cineva care e dispus sa se distreze, dar care poate sa te si provoace din punct de vedere intelectual. Iti poti face mereu partenerul sa vada jumatatea plina a paharului.

10. Scorpion

Nativele acestei zodii sunt inflacarate, ceea ce le transforma in niste iubite incredibile, dispuse sa incerce lucruri noi (inclusive in dormitor). Sunt foarte sincere si asteapta acelasi lucru din partea partenerului.

11. Sagetator

Sagetatorii traiesc pentru libertate, iar aventurile inseamna mult pentru ei. Nativele Sagetator sunt foarte generoase si niste sotii pe care partenerii se pot baza, fiind profund loiale si dispuse mereu sa plece intr-o noua aventura.

12. Capricorn

Nativele Capricorn, aceste fiinte dulci si responsabile, sunt niste sotii de incredere fiindca sunt foarte serioase. Sunt foarte practice si precaute dar, odata ce le castiga cineva inima, isi vor asuma angajamentul pentru toata viata.

zodia varsator pesti berbec taur gemeni rac leu 8 fecioara 9 balanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1770 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004947 (s)