News Flash:

Ce fel de femeie esti daca te-ai nascut in zodia Taur

30 August 2016
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
taur3
Nativii din Zodia Taurului sunt uneori impulsivi, dar sunt manati de cele mai nobile principii, precum dreptatea si adevarul. Trebuie sa ai o personalitate puternica pentru a face fata unui caracter impetuos ca cel al Taurului.
Relatiile, viata profesionala, dragostea si casnicia sunt influentate de trasaturile lor dominante. Afla care sunt principalele caracteristici ale acestei zodii.
Repere in Zodia Taurului
Planeta guvernatoare: Venus
Elementul esential: pamantul
Piatra pretioasa reprezentativa: smaraldul
Metalul reprezentativ: cuprul
Culoarea caracteristica: galben
Ziua cea mai favorabila: vineri
Numerele norocoase: 4, 6
Personalitate: Barbatul nascut in Zodia Taurului este un om pe care te poti baza, atat ca prieten cat si ca sot, pentru ca este:
– prevazator;
– calculat;
– stabil;
– cald si loial;
– manierat.
Trebuie sa fii prudenta in legatura cu anumite caracteristici ale partenerului nativ in Zodia Taurului:
– reactiile lente, dar intense;
– posesivitate si gelozie;
– dispretul pentru profitorii materiali;
– perseverenta indelungata in anumite convingeri.
Femeia nascuta in Zodia Taurului are, la randul sau, aceste caracteristici, in egala masura cu barbatul. In mod specific:
– are un farmec feminin nesofisticat;
– isi ofera ocazional putin lux in privinta vestimentatiei, a cosmeticelor si a bijuteriilor.
Profilul profesional al nativului Taur
– sensibilitate artistica si simt estetic;
– un simt foarte dezvoltat al finantelor;
– responsabilitate;
– atentie la detaliu;
– perseverenta.
Cariera lui de succes poate fi, pe de o parte, in domeniul bancar sau in asigurari; pe de alta parte, poate reusi in profesiile artistice; dar cea mai reusita cariera poate rezulta din combinatia celor doua, adica in manageriatul artistic. Succesul va fi cu atat mai mare cu cat va lucra independent, ca liber profesionist sau intreprinzator; in orice caz, i se potriveste mai bine pozitia de lider decat cea de subordonat.
Femeia nascuta in Zodia Taurului profita in cariera de atractia pe care o exercita, in sensul captarii oprtunitatilor. Insa in ascensiunea ei se bazeaza pe calitatile sale reale.
Dragostea si casnicia
Barbatul din Zodia Taurului beneficiaza de multa senzualitate si de o sexualitate viguroasa. Aventuros la tinerete, devine pretentios si foarte atent atunci cand e sa-si aleaga partenera de viata. Iar odata luata marea decizie, este un familist convins si rareori divorteaza. Este gelos si posesiv, deci trebuie scutit de amintirile despre relatiile trecute. Este foarte protector cu copiii, dar si autotitar, in masura in care se impune.
Femeia nascuta in Zodia Taurului este, de asemenea, senzuala si foarte activa sexual. Inevitabilele ciondaneli casnice le rezolva adesea in pat. Se descurca exceptional in gospodarie cu capacitatea de planificare si cu puterea de munca pe care le poseda. Este o mama energica, protectoare si corecta.

zodia taurului stabil manierat cariera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005069 (s)