News Flash:

Ce face Geanina Corondan dupa ce a fost concediata de TVR

18 Martie 2014
858 Vizualizari | 0 Comentarii
Gianina Corondan
Dacă pană nu de mult era cunoscută ca una dintre cele mai nonconformiste vedete de televiziune, ei bine, Gianina Corondan şi-a schimbat brusc planurile. Fosta vedetă tv şi-a deschis propria afacere, un after school.
Datorită firii sale exuberante, dar şi faptului că este mai tot timpul cu zambetul pe buze şi cu o glumă la purtător, vedeta a fost solicitată, anul trecut, să predea nişte cursuri la un after school din Bucureşti, scrie www.ziarulring.ro.
"Mi-am zis «De ce nu?» şi m-am dus, înţelegandu-mă de minune cu piticii. Pentru că primeam din ce în ce mai multe solicitări, am zis «Hopa, de ce să nu îmi deschid eu un astfel de centru, exact aşa cum îmi doresc?». Aşa a luat fiinţă Gianinani Place...", a povestit Gianina Corondan. "Tăramul distracţiei", aşa cum îi place vedetei să-l numească, a început să funcţioneze de cateva săptămani, ea concepand o serie de 12 cursuri diferite, menite să-i introducă pe copii în lumea muzicii, a teatrului, a filmului, a modei sau a dansului.
In urmă cu două săptămani, s-a încheiat procesul pe care Gianina l-a intentat Televiziunii Romane, contestand decizia concedierii sale. Tribunalul Bucureşti nu i-a dat însă dreptate vedetei, respingand acţiunea intentată de aceasta ca neîntemeiată. "Am făcut recurs. Restul n-am ce să zic, eu am drumul meu", a declarat Gianina.
In urmă cu mai bine de un an, imediat după ce lista persoanelor disponibilizaze de TVR a fost făcută publică, vedeta mărturisea: "Mă aflu pe lista de disponibilizaţi nu pentru că nu am trecut testele, ci pentru că nu m-am prezentat la selecţie în cunoştinţă de cauză. Regulamentul spunea că cei care nu se vor prezenta vor fi incluşi în mod automat pe lista celor disponibilizaţi". Click.ro

gianina corondan after school gianinani place
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0747 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012816 (s)