News Flash:

Ce cumpene are fiecare zodie in luna februarie

3 Februarie 2016
1857 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01
Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea parte de cumpene in aceasta luna, ci din contra lucrurile incep sa se aseze pentru tine. Singurele mici probleme vor fi de ordin sentimental, deloc grave, ci obisnuite deja de ceva vreme in viata ta de zi cu zi.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Nu vei intampina probleme notabile in aceasta perioada, ba chiar se anunta vesti bune pentru tine. Viata sentimentala, cat si cea profesionala se afla pe o panta ascendenta, din fericire pentru tine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu traversezi o perioada prea buna pentru tine, viata sentimentala si sectorul sanatatii iti vor da batai de cap. Vestea buna este ca totul depinde doar de tine si sta in puterea ta sa schimbi situatia.

Care sunt cele mai sincere zodii 

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Toate merg de minune luna aceasta pentru tine si ai parte de impliniri peste impliniri. Incearca sa te bucuri cat mai mult de clipele frumoase, fara sa iti faci griji pentru ce se va intampla pe viitor.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Posibile neplaceri pe plan sentimental in aceasta luna, si asta doar din cauza faptului ca ai nevoie de noutate si diversitate. Ca sa eviti drama si suferinta partenerului, ai grija sa lamuresti situatia inainte de a face orice in afara relatiei in care esti angajata.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nu vei intampina cumpene luna aceasta, insa nu vei fi ocolita de unele probleme de sanatate. Incearca sa iti schimbi stilul de viata pentru a putea duce un trai linistit. Energia ta depinde de actiunile tale!

Leu (22 iulie - 22 august)

Traversezi o perioada cu multe probleme de ordin sentimental si se poate spune ca este una de cumpana pentru tine. Relatia ta amoroasa se strica pe zi ce trece, si nu stii ce poti sa mai faci pentru a o salva. Incearca sa comunicati mai mult inainte de a fi prea tarziu!

Care sunt zodiile care au noroc chior la bani 

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nu vei avea parte de cumpene in aceasta luna, insa vei traversa o perioada a schimbarilor. Din fericire pentru tine, acestea vor fi benefice pentru tine, insa nu si pentru cei din jurul tau. Incearca sa nu te joci cu sentimentele cuiva din viata ta!

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Exista riscul ca in aceasta luna sa pierzi o suma importanta de bani, si asta doar din cauza impulsivitatii tale. Nici in dragoste nu o duci prea bine si simti nevoia unei experiente noi, si poate interzise.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de cumpene in aceasta luna, ci din contra situatia generala se imbunatateste. Trebuie doar sa fii precauta in toate sectoarele vietii tale si astfel vei evita problemele de orice fel.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Treci printr-un moment greu in relatia in care esti angajata si constati ca nu mai esti demult fericita cu barbatul de langa tine. Desi este greu la inceput, este mai bine sa iei o decizie ferma care sa iti redea libertatea, si implicit personalitatea. 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

E posibil ca o problema de sanatate sa iti creeze neplaceri luna aceasta, insa nu este nimic de panicat. Exista o solutie pentru orice, dar trebuie sa te preocupe acest aspect! (sursa: eva.ro)

varsator pesti berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006453 (s)