News Flash:

Ce boli te pandesc, in functie de zodie

18 Aprilie 2017
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscopp
Berbecul guverneaza capul
Sinuzitele si problemele stomatologice sunt, statistic, cele mai frecvente probleme in cazul Berbecilor. Ei sunt predispusi, de asemenea, la accidente.
Taurul, probleme cu gatul
Racelile si infectiile in gat, amigdalita etc sunt bine-cunoscute de nativii din Taur. Problemele de tiroida sunt intalnite intr-un procent semnificativ la doamnele senioare din aceasta zodie.

Gemenii, sensibili la infectii pulmonare
Bronsita este boala zodiei, agravata de fumat. Sistemul nervos, dar si incheieturile sunt probleme ale zodiei Gemenilor. Statistic, sunt mai mult fracturi, accidente la nivelul bratelor decat boli cronice. Depresia este, de asemenea, tot o boala a zodiei.
Racul sufera cu stomacul
Unii autori spun ca si cu mainile, amintind de clestii racului. Statistic, cele mai multe cazuri de ulcer, indigestii si alte tulburari gastrice se intalnesc la nativii din posesiva zodie.

Leul inima si coloana vertebrala Infarctul miocardic este intalnit la Lei cu o frecventa mai mare de opt ori si jumatate fata de alte zodii.
Fecioara, probleme cu intestinele Tendinta nativilor de a se ingrijora si a-si face nervi pentru orice, asemanatoare cu a Racilor, le produce disfunctii, uneori metabolice, alteori nervoase, mai ales la nivelul intestinelor
Balanta, „vinovata” de bolile rinichilor Acest semn zodiacal este predispus la boli de vezica, de rinichi sau ale intestinelor. Balanta este foarte sensibila din punct de vedere psihic, persoanele de varsta a doua sau a treia fiind mai predispuse decat cele tinere spre migrene, nevralgii sau neurastenii.
Scorpionul, predispus la probleme ale organelor sexuale Dar si la tot felul de derapari de comportament, la alcoolism si o duritate agresiva in comportament.
Sagetatorul, probleme cu ficatul Are intaietate la probleme ale ficatului si ale glandelor anexe, dar si la accidente la nivelul pulpelor.
Capricornul - „slab” de genunchi Reumatismul si accidente ale membrelor – fracturi – reprezinta principalele probleme de sanatate ale nativilor din Capricorn.
Varsatorul, predispus la varice Au probleme cu picioarele. Fie sunt predispusi la varice, fie sunt chinuiti de crampe musculare.
Pestii - „asociati” cu labele picioarelor Insa, dupa cum spun initiatii, nu sunt asociati doar cu labele picioarelor, ci si cu parul, pentru ca horoscopul este un cerc care trebuie sa se inchida. Nativii ar trebui sa fie atenti cu ce se incalta, mai ales din cauza bataturilor. Vezi alte detalii pe ziarulring.ro

leul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006178 (s)