News Flash:

Ce boli risca persoanele care au par in urechi

31 Mai 2018
2502 Vizualizari | 0 Comentarii
lob

Potrivit ultimelor cercetari facute de oamenii de stiinta britanici, parul din urechi este asociat cu riscul de a face un atac de cord. Sute de mii de persoane mor zilnic din aceasta cauza, inima fiind cel mai sensibil organ, care nu se poate adapta la secolul vitezei. Te-ai intrebat vreodata de ce creste par in urechi? Oamenii de stiinta au facut numeroase studii pentru a afla de ce apare parul in aceasta zona a corpului si au aflat ca e printre primele simptome ale bolii secolului XXI. Stresul de zi cu zi si stilul de viata nesanatos contribuie din plin la bolile de inima.
Unul din medicii care au facut aceasta cercetare, dr. Frank Sanders, sustine ca nu trebuie ignorat niciodata acest semn. Studiul a fost publicat in „New England Journal of Medicine”.
Acest simptom a fost botezat dupa cercetatorul care a facut descoperirea. I se spune „semnul lui Frank”, cel care anunta atacul de cord cu mult inainte sa se produca.

Parul creste in urechi din cauza congestiei arteriale, spun numerosi medici. Studiul a fost realizat in urma analizarii a 43 de barbati si 20 de femei, care in timp au suferit de boli cardiovasculare.
Richard Wagner, un alt reputat om de stiinta, sustine urmatoarele: cresterea firelor de par in urechi ori alte zone unde nu exista pilozitate excesiva in mod natural este semnul ca productia celulelor rosii din sange este mult prea mare.
E important de precizat ca si suplimentele de testosteron luate de barbati pot duce la cresterea firelor de par in urechi si la boli de inima.

preluat de pe gandul


par urechi corpului stresul medicii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006288 (s)