News Flash:

Ce ar trebui sa isi propuna femeile pe plan sexual in 2016?

27 Decembrie 2015
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex prezerv
Inceputul unui an este o perioada in care multi dintre noi ne facem planuri.  In afara de o lista cu lucruri "de facut" in 2011 pe plan personal, social si profesional, ar trebui sa iti faci si o lista cu ce iti propui pe plan sexual.
Daca n-ai habar de unde sa incepi, Yahoo Shine te ajuta sa-ti faci ordine in prioritati. De exemplu:

1. Sa preiei controlul placerilor sexuale
Atat de mult timp din viata noastra sexuala este dedicat satisfacerii barbatului. Arat bine cand stau deasupra? Oare m-am epilat cum trebuie? Ar trebui sa ma prefac ca am orgasm ca sa se simta mai bine? Ar trebui sa ma prefac ca am orgasm ca sa termine odata sa pot sa ma uit la TV?
Anul acesta, propune-ti sa preiei fraiele propriei placeri sexuale. Daca nu ai orgasm in mod regulat cand faci sex, explica-i partenerului tau ce ar trebui sa faca pentru ca tu sa le ai mai des. Daca nu ai orgasm deloc, aloca-ti timp sa iti cunosti singura mai bine corpul. Si daca ai in continuare probleme, poate ca este timpul sa iti faci un prieten "mecanizat". 
Vezi cum se comporta o femeie care a avut orgasm
2. Sa preiei controlul sanatatii tale sexuale
Da, nu este cel mai placut lucru din lume, dar este necesar. Poti sa preiei controlul sanatatii tale sexuale daca iti faci periodic testul papanicolau, teste pentru depistarea BTS-urilor, si daca tot te-ai pornit ar fi bine sa faci si un test pentru depistarea HIV. 
Ce este Testul Papanicolau si ce presupune el?
Daca nu ai facut inca vaccinul HPV, vorbeste cu ginecologul tau despre asta si vezi daca este o optiune buna pentru tine. Si daca nu ai inca o metoda stabila de contraceptie, vorbeste cu doctorul tau despre asta. In zilele noaste exista o multime de optiuni, sigur una este potrivita si pentru tine. 
Un alt lucru pe care ar trebui sa ti-l propui este sa cumperi si sa folosesti prezervativul de fiecare data. Tine minte ca desi poate fi mai dificil si incomod sa fii responsabila, in final merita. 
Modul de intrebuintare al prezervativului feminin 

3. Sa preiei controlul relatiilor tale
Motto-ul pentru relatiile tale ar trebui sa fie urmatorul: daca nu ma face sa ma simt bine, ii dau papucii. Nu iti pierde timpul asteptand sa te sune, sau cu un tip care e schimbator, care nu vrea o relatie stabila si nu te multumi cu o relatie in care nu te simti iubita suficient. Anul acesta scapa de barbatii care te-au dezamagit in trecut si concentreza-te pe a gasi pe cineva potrivit pentru tine. 
Patru tipuri de femei care se regasesc in fanteziile sexuale ale barbatilor 
4. Sa inveti din greseli
Lucrurile pe care ti le propui de Anul Nou vor fi mai devreme sau mai tarziu incalcate. Da, iarasi vei exagera cu mancarea, cu dulciurile, vei cheltui prea multi bani si nu vei merge in fiecare zi la sala in 2011. Este normal sa faci greseli. Dar ce este cel mai important este ce faci dupa asta.
Daca te cuplezi cu un tip care era pe lista ta de "asa nu", fa ceva in privinta asta, de exemplu sterge-l din telefon. Daca faci sex neprotejat sau prezervativul s-a rupt, du-te la farmacie si ia pastila de contraceptie de urgenta (pastila de "a doua zi"). 
Contraceptia de urgenta
Nu este niciodata prea tarziu sa faci o alegere responsabila dupa ce ai facut una iresponsabila. Drumul spre alegeri mai bune incepe cu iertarea de sine pentru cele mai putin bune, asa ca in 2011 propune-ti sa inveti din greseli.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007160 (s)