News Flash:

Ce anotimp iti prieste cel mai mult in functie de zodie

2 Iunie 2018
997 Vizualizari | 0 Comentarii
Horoscop mayas vara 2017 Iubirea schimba tot 1024x599

Ti-ai pus problema vreodata ca in functie de zodia ta exista un anotimp in care te simti cel mai bine? In acea perioada a anului corpul tau este in cea mai buna forma si se armonizeaza perfect cu mintea si sufletul.

Primavara
Pestele este zodia care tece de la iarna la primavara foarte usor , astfel ca acestia se simt primavara in elementul lor. In aceasta perioada sunt foarte ambitiosi si deschisi spre noi oportunitati, chiar daca nu le iese de fiecare data ce isi propun continua sa insiste.

Gemenii parca infloresc, mai ales spre sfarsitul primaverii. La ei primele flori aparute coincid cu primele sentimente de dragoste pentru cineva, tind sa se indragosteasca nebneste in aceasta perioada daca nu sunt deja.

Balantele fiind semne de aer este foarte greu sa spui cand nu se simt ele bine, mai ales ca isi cantaresc fiecare pas cu pricepere. Pentru acestea, primavara, este un moment ideal pentru a face planuri si a se gandi la obiectivele pe care vor sa le atinga pana la finele anului in curs.

Vara
Berbecul capata vara un optimis molipsitor. Pofta de munca si de autodepasire se observa cel mai mult in aceasta perioada pe anului. Devin deschisi la schimbari majore pe plan personal, se muta in casa nou alaturi de partenerul de viata sau pun bazele unei relatii solide.

Leul marcheaza mijlocul verii, perioada propice pentru vacante, exact ce iubesc cel mai mult nativii acestia. Vara leii trec peste orice obstacol care le apare in cale cu mare succes. Se stie ca vara exuberanta este cuvantul chieie, iar acestor semne zodiacale parca li se potriveste cel mai mult.

Sagetatorul are vara o dubla personalitate care ii ajuta sa treca peste orice moment dificil, si mai ales nu uita de discretia care ii caracterizeaza. In aceasta perioada oamenii din jurul sagetatorilor se pot baza cel mai mult pe acestia.

Toamna
Vasatorul prefera echilibrul dintre cald si rece, echilibru care se intalneste la inceputul toamnei. Nascuti in mijlocul iernii, acestia se desfasoara mai bine cand au parte de un soare potrivit de puternic. In aceasta perioada duce la bun sfasi tot ce si-a pus in cap sa faca.

Scorpionul obtine cele mai importante lucruri pe perioada toamnei, avand un mare spor la lucru, mai ales cel in echipa. Acest nativ nu suporta sa isi desfasoare activitatile in conditii climatice extreme. Toamna adora sa stea pe ganduri in aer liber si sa se deconecteze de la problemele acumulate.

Capricornii sunt cunoscuti ca fiind niste persoane incapatanate, cu destul de mult orgoliu, dar in aceasta perioada a anului ei reusesc sa asculte sfaturile celor din jur si sa nu mai reactioneze la impuls. Fiind nascuti la inceputul ierniitind sa se simta mai bine cat inca temperaturile nu sunt foarte scazute.

Iarna
Taurii sunt nacuti in mijlocul primaverii iar acest lucru ii face ca toamna sa se simta ca a casa, fiind familisti din fire, doresc sa se simta ca acasa. In aceasta perioada vor avea foarte multa energie si chef de vorba, ceea ce o sa ii ajute in dezvoltarea afacerilor.

Fecioarele scapa iarna de melancolia care le caracterizeaza si reusesc sa fie mai increzatoare in propriile forte. Simtul lor de observatie parca se amplifica in aceasta perioada si reusesc sa intalneasca noi prietni sau un partener de viata, dornici fiind de schimbari.

Racii simt iarna ca se pot odihni dupa ce au muncit foarte mult pe timpul verii. Le place ca acest anotimp le ofera posibilitatea de a sta mai mult cu  familia la mese mari intretinute cu povesti despre viata. Firi sensibile, racii vor aprecia fosrte mult frumusetea acestui anotimp.


primavara vara toamna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005852 (s)