News Flash:

Ce a spus Ciolos la videoconferinta pe tema inundatiilor

21 Iunie 2016
972 Vizualizari | 0 Comentarii
dacian ciolos
Premierul Dacian Ciolos a spus, marti, in cadrul videoconferintei cu prefectii, ca e regretabil faptul ca sunt oameni care si-au pierdut viata in urma inundatiilor recente si le-a cerut prefectilor sa anunte in cazul in care exista localitati izolate din cauza distrugerii infrastructurii.
"In primul rand e regretabil ca sunt oameni care si-au pierdut viata, stiu ca au fost cazuri izolate si situatii particulare, dar oricum asta este cel mai regretabil si sper sa fim in masura sa ne organizam in asa fel incat pe viitor sa evitam pe cat posibil astfel de situatii", a spus premierul la inceputul videoconferintei.
El a subliniat ca a convocat intalnirea pentru ca fenomenele meteo tin de o perioada mai lunga de timp si se impune efectuarea unei analize.
"Am vrut sa avem aceasta intalnire pentru ca am vrut sa vedem cum stau lucrurile pentru ca fenomenele acestea, intemperiile, cu impact major in unele localitati deja au loc de cateva saptamani, in diferite serii si in diferite zone din tara, si am vrut sa facem o analiza a situatiei in care ne aflam in momentul de fata, cum au evoluat lucrurile acolo unde au avut loc deja intemperii cu pagube in urma cu cateva saptamani si sa vedem care sunt prognozele pentru perioada imediat urmatoare", a spus Ciolos.
De asemenea, prim-ministrul a afirmat ca trebuie stabilit cum trebuie sa se organizeze Guvernul, astfel incat, impreuna cu comunitatile locale, sa ajute persoanele care au avut de suferit in urma inundatiilor, inclusiv in ceea ce priveste refacerea locuintelor.
Premierul le-a cerut prefectilor sa anunte daca in judetul lor sunt localitati izolate din cauza afectarii infrastructurii, cum ar fi poduri si podete.
"Dupa aceasta videoconferinta cu prefectii vreau sa raman cu domnii ministri si sa vedem in ce fel putem ajuta aceste comunitati", a mai spus Dacian Ciolos.

dacian ciolos infrastructurii videoconferintei i analize ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005946 (s)