News Flash:

Ce a facut si CU CINE S-A INTALNIT fostul ministru de Externe Teodor Melescanu intre cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidentiale

30 Noiembrie 2014
953 Vizualizari | 0 Comentarii
Romanii sunt un popor deschis spre spiritualitate si fata de celelalte religii, considera maestrul Guru Karma Acharya, un promotor al budismului tibetan. Acesta vine de multi ani in Romania si a avut o serie de intalniri cu oameni politici. Unul dintre acestia este Teodor Melescanu, intalnirea avand loc dupa primul tur al alegerilor prezidentiale in scurta perioada in care fostul sef al SIE a fost ministru de Externe.
Fostul candidat la alegerile prezidentiale, Teodor Melescanu, s-a intalnit imediat dupa numirea sa ca ministru de Externe cu Maestrul Guru Karma Acharya, unul dintre cei mai cunoscuti promotori ai budismului tibetan care vine de 10 ani in Romania.
"Maestrul Karma Tanpai Gyaltshen a fost profund miscat pe parcursul intalnirilor particulare si oficiale cu Onorabilul Ministru de modestia sa spirituala si demnitatea sa profund iubitoare. La cererea sotiei pline de iubire si spiritualitate a Excelentei Sale, dna Melescanu, Master s-a rugat profund pentru pacea, unitatea si succesul atat ale poporului, cat si ale tarii, ale Romaniei - si pentru longevitatea Excelentei Sale, dl. Teodor Melescanu", scrie pe site-ul maestrului tibetan, unde au fost postate si imagini.
Cei doi au discutat despre importanta pacii, unitatii, prosperitatii si fericirii tuturor oamenilor "la care se poate ajunge numai prin invataturi spirituale si practica inimii iubitoare universale si a cunoasterii spirituale divine", principii de baza ale budismului. Gandul.info

teodor melescanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006462 (s)