News Flash:

Ce a declarat Alexis Tsipras dupa ce a votat la referendum

5 Iulie 2015
631 Vizualizari | 1 Comentarii
Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a votat in aceasta dimineata in cadrul referendumului pe tema reformelor economice impuse de Uniunea Europeana (UE), indemnand grecii sa-si ia "destinul" in propriile maini". Potrivit unor surse, Tsipras a intrat in sectia de votare pe o usa secundara, separat de ceilalti alegatori.
"Nimeni nu poate ignora mesajul de hotarare al unui popor care isi ia destinul in propriile maini", a declarat Tsipras dupa ce a votat la o sectie din Atena. Pe de alta parte, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, i-a avertizat pe greci in ziua referendumului, acesta spunand ca daca se va vota impotriva masurilor propuse de Uniunea Europeana, Grecia va trebuie sa adopte moneda proprie si sa iasa din zona euro.

alexis tsipras votat referendumului uniunea europeana usa secundara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Ludmila  | #934
Pentru toti! Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cei care vor sa lucreze in timpul liber sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: ludmilacbtr@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0766 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016485 (s)