News Flash:

Cazul violului de la Vaslui - Sora unui violator, reactie HALUCINANTA pe Facebook: "Va agitati degeaba, nimeni nu va pati nimic!"

23 Iulie 2015
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
violatori
Sfidare dusa la extrem. Dupa ce mama unuia dintre violatorii din Vaslui a inceput o campanie de denigrare a fetei violate, acum, cea care se pare ca ii urmeaza exemplul este sora lui Silviu Burada.
Se pare ca tupeul nu are margini pentru familia unuia dintre violatori, Silviu Burada. Dupa ce mama lui, Dorina Burada a pornit pe o pagina de socializare o adevarata campanie de denigrare a fetei violate, acum sora lui este cea care o linseaza public.
"Nu va mai stresati atat. Nu face nimeni puscarie. Stiti de ce? Pentru ca suntem destui care ii sustinem si care le vom fi alaturi pentru ca ii cunoastem si o cunoastem si pe ea. Si ea nu e prima data cand spune ca e violata. Mai are cateva dosare de viol pe la politie si s-a dovedit ca fata nu e chiar cum o credeti voi", a fost mesajul postat de sora unuia dintre violatorii din Vaslui pe internet, scrie a1.ro. 
Cuvintele fetei au sporit si mai mult furia opiniei publice, iar acuzatiile acestei potrivit carora tanara violata ar avea dosare au fost infirmate.
Vezi VIDEO aici

silviu burada dorina burada
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006159 (s)