News Flash:

Cazul socant al batranei trimise acasa in pijamale si gasită moarta pe camp. Bolnavii aprind lumanari la spital

10 Martie 2015
2251 Vizualizari | 2 Comentarii
Zeci de persoane, oameni obisnuiti sau care au cunoscut-o pe batrana de 82 de ani care a plecat de la Spitalul "Tractorul" din Brasov in pijamale si papuci si a fost gasita moarta de frig pe un camp, au mers, marti, la unitatea medicala cu flori si lumanari, pentru a fi alaturi de rudele femeii.
Nepoata batranei, Crina Coliban, plange in timp ce este imbratisata pe rand de prieteni si chiar de oameni obisnuiti care au venit sa ii fie alaturi.
Luni seara, Crina Coliban a anuntat pe Facebook ca va merge, marti, la ora 09.00, la Spitalul "Tractorul" din Brasov, ca sa aprinda o lumanare pentru bunica ei, gasita moarta pe camp dupa ce medicul care a consultat-o a trimis-o acasa in pijama si in papuci.
"Maine (marti - n.r) o sa plecam cu ea spre Braila, acolo unde le-a cerut taximetristilor sa o duca. Am nevoie sa veniti maine langa mine, ca sa reusesc sa aprind o lumanare pe care nu reusesc sa o aprind singura“, a scris tanara.
Astfel, marti dimineata in fata spitalului s-au adunat aproximativ 50 de persoane, care au vrut sa fie alaturi de familia batranei si sa aprinda o lumanare.
Agentii de paza de la spital au incercat sa ii opreasca pe brasoveni sa aprinda lumanari langa intrarea in spital, spunandu-le sa mearga "la biserica“, pe motiv ca ii incurca pe pacientii care vin la spital. Au renuntat insa sa mai insiste, luand in schimb o coada de matura din lemn, pe care intentionau sa o foloseasca pentru a bloca usa in cazul in care jurnalistii ar fi fortat intrarea in spital.
Singura care a fost lasata sa intre in spital, dupa insistente, a fost nepoata batranei. Dupa aproximativ 20 de minute, aceasta a iesit din spital si le-a spus jurnalistilor ca nu a vrut nimeni sa vorbeasca cu ea si ca toata lumea a alungat-o.
"Au incercat sa ma scoata din spital. Am vrut sa ma vad cu infirmiera sa-mi spuna daca i-a zis ceva bunica mea inainte sa ii dea drumul in lume. Si nu se poate vorbi cu nimeni. Toata lumea e agresiva, ma scot toti afara. Nu dau niciun fel de detalii, doar ma gonesc“, a afirmat ea.
Tanara a mai spus ca a primit sute de mesaje de la oameni care i-au spus ca au avut aceleasi probleme si care au rugat-o sa nu lase lucrurile asa.
"Sitemul poate da erori, insa cred ca este o mare problema cu acele doua doctorite, Grigore si Ionel. Nu acuz pe nimeni, nu cred ca cineva este vinovat, dar se vede ca lucrurile nu au fost corecte din punct de vedere spitalicesc si medical. Voi merge mai departe si am incredere ca lucrurile vor fi rezolvate corect din punct de vedere legal si medical. Trebuie sa stim sa nu ne ascundem, sa nu intoarcem capul cand se intampla astfel de lucruri. Bunica mea a fost lasata sa plece din spital cu o mana plina de sange, cu picioarele goale si cu o paturica pe ea”, a mai spus femeia. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 33 queries | Mysql time :0.004730 (s)