News Flash:

Cazanciuc spune ca nu a fost contactat nici de Hrebenciuc, nici de Sova pentru a modifica vreo lege

24 Octombrie 2014
530 Vizualizari | 0 Comentarii
Robert Cazanciuc
Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat vineri ca nu a fost contactat nici de Viorel Hrebenciuc, nici de Dan Sova in legatura cu modificarea vreunei legi.
"Eu acum nu pot sa impiedic oamenii sa discute despre ministrul Justitiei. Fiecare este liber sa faca acest lucru. Nu am ce sa fac decat sa iau act ca anumite persoane discuta despre ministru mai bine sau mai rau", a spus Robert Cazanciuc, referindu-se la faptul ca numele sau a fost invocat intr-o discutie dintre Sova si Hrebenciuc, interceptata de anchetatori si prezentata in dosarul in care cei doi parlamentari sunt urmariti penal.
In discutie, cei doi parlamentari se refereau la legea gratierii si amnistiei, dar si la abrogarea articolului 13 din Legea 78/2000, referitor la "fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite".
"Noi am dat un aviz negativ. Proiectul se afla in Parlament, a fost o corespondenta intre diversele comisii ale Parlamentului, Minister, ANP cu privire la situatia din penitenciare. E decizia Parlamentului, in functie de propriile prioritati, daca acest proiect va primi un vot pozitiv sau un vot negativ. Amnistia si gratierea sunt institutii prevazute in Constitutie, in lege. Ele pot constitui solutii pentru supraaglomerarea din penitenciar, dar trebuie o dezbatere serioasa intr-o societate", a adaugat ministrul Justitiei. Mediafax.ro

ministrul justitiei robert cazanciuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049499 (s)