News Flash:

CAZ TERIFIANT la Vaslui! Un barbat de 41 de ani, cu slabiciune la batrane, a VIOLAT doua septuagenare, folosind uleiul din candela ca lubrifiant! DETALII CUTREMURATOARE care va pot afecta emotional!

11 Aprilie 2017
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
viol politie
Clipe de groaza pentru doua batrane dintr-un sat din Vaslui! Un barbat in varsta de 41 de ani proaspat eliberat din inchisoare, unde a stat pentru cã a violat douã septuagenare, a intrat peste cele doua femei, ambele cu varste peste 70 de ani, le-a talharit si le-a batjocorit.
Intors de doar trei luni din inchisoare, individul din satul Pogãnesti, comuna Stãnilesti a recidivat. Bãrbatul a pãtruns in locuintele batranelor, pe care le-a constrans sã intretinã relatii sexuale. Una dintre femei a povestit cã acesta nu s-a temut nici mãcar de Dumnezeu, cand, in lipsa unei creme, el a folosit… uleiul dintr-o candelã. 
Presa locala scrie ca panã si apãrãtorului din oficiu al individului i-a fost foarte dificil sã pledeze in favoarea sa, tinand cont de declaratiile cu detalii de-a dreptul socante ale victimelor.
“Politisii Sectiei 4 Polite Ruralã Husi efectueazã cercetãri fatã de un bãrbat, in varstã de 41 de ani, din comuna Stãnilesti bãnuit de sãvarsirea a douã infractiuni de viol, douã infractiuni de violare de domiciliu si o infractiune de furt, victime fiind douã femei de 71, respectiv 74 de ani, din aceeasi localitate. Din investigatiile efectuate de politisti s-a stabilit faptul cã in cursul lunilor martie si aprilie a.c., bãrbatul a pãtruns fãrã drept in locuintele celor douã femei si, prin contrangere, a intretinut cu acestea relatii sexuale.
De asemenea, in cursul lunii aprilie a.c., bãrbatul a pãtruns fãrã drept in locuinta femeii in varstã de 71 de ani si i-a sustras bunuri personale. Politistii au probat activitatea infractionalã a bãrbatului si l-au retinut pentru o perioadã de 24 de ore. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe langã Judecãtoria Husi, respectiv Judecãtoria Husi cu propunerea de dispunere a unei mãsuri preventive”, au precizat reprezentatii IJP Vaslui.
Barbatul si-a recunoscut faptele in fata judecatorilor, instanta dispunand arestarea sa pentru 30 de zile.
sursa: observator.tv 

vaslui septuagenare batjocorit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006326 (s)