News Flash:

CAZ SOCANT! Fetita asta va fi TATAL propriului sau copil!

16 Noiembrie 2014
1851 Vizualizari | 0 Comentarii
Convinsa ca a intalnit barbatul vietii sale, o englezoaica de 20 de ani a fost socata sa afle ca cel langa care a hotarat sa-si petreaca restul vietii s-a nascut fata, ba chiar a fost dezvirginata la varsta de 14 ani!

Kieran, cel care s-a nascut Ciara, este un neozeelandez care locuieste de mai multi ani la Londra. Inca de la patru ani s-a simtit inconfortabil cu sexul sau, izbucnind in lacrimi de fiecare data cand mama sa il imbraca in rochita. Lucrurile s-au agravat in timpul furtunii hormonale aduse de perioada adolescentei.

"M-am urat in momentul in care am remarcat ca au inceput sa-mi creasca sanii. Eram geloasa pe baietii carora li se ingrosa vocea si care incepusera sa se barbiereasca. Uram faptul ca sunt fata".

La varsta de 14 ani si-a pierdut virginitatea in compania unui baiat, spune ca s-a simtit oribil. Si-a tuns parul si a inceput sa poarte bustiere si haine largi care sa-i ascunda sanii.
A fost diagnosticat de un psiholog cu tulburare de personalitate de tiptransgender. A inceput sa ia un tratament hormonal in urma caruia i s-a ingrosat vocea si i-a crescut pilozitatea, mama sa a inceput sa vorbeasca despre ea ca fiind fiul sau. S-a implicat cu disperare in body-building, si corpul sau a inceput sa capete forme din ce in ce mai masculine. Gradual, sanii i s-au micsorat, de la cupa B, la A. 

La Londra a intalnit-o pe Charlotte, iubita sa, cu care intentioneaza sa se casatoreasca si sa aiba copii. "N-as fi putut afla niciodata secretul lui Kieran. Am fost surpinsa sa aflu ca s-a nascut fata, dar n-a contat pentru mine, il iubesc pentru cine este acum, un barbat. Este foarte masculin, are un corp minunat, dar este in acelasi timp si cel mai bun prieten al meu", a declarat jurnalistilor Charlotte.
"Atunci cand am intalnit-o pe Charlotte am fost inmarmurit de frumusesea ei si eram ingrozit de cum va reactiona atunci cand ii voi dezvalui secretul meu. Trebuia sa capat incredere in ea inainte de a face acest lucru. Celelalte prietene pe care le-am avut au fost rusinate de ceea ce sunt, pentru Charlotte nu a contat, m-am simtit usurat, gasisem pe cineva care sa ma placa pentru ceea ce sunt acum", a povestit Kieran.

Au inceput sa aiba relatii intime la cateva saptamani dupa ce s-au cunoscut, intentioneaza sa se casatoreasca si sa aiba copii, folosind sperma donata de cel mai bun prieten al lui Kieran.
Sursa: jurnalul.ro 

Galerie Foto


englezoaica nascut fata kieran ciara oribil transgender masculine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006169 (s)