News Flash:

CAZ INCREDIBIL la Arad! O tanara a nascut intr-o statie de tramvai din centrul orasului, fara asistenta medicala!

17 Februarie 2016
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
bebel
O tanara de 25 de ani din Arad a nascut, miercuri, intr-o statie de tramvai din centrul municipiului, sub privirile trecatorilor si fara asistenta medicala, un baietel de circa doua kilograme, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Martorii au declarat ca tanara era impreuna cu sotul ei si s-a asezat pe o banca, acuzand dureri abdominale, dupa care si-a nascut bebelusul.
Oamenii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns medicii de pe ambulanta, care au transportat mama si bebelusul la Maternitatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.
"Am fost anuntati ca intr-o statie de tramvai din centrul municipiului Arad a nascut o femeie de 25 de ani. Echipajul a constatat ca pacienta era la a 5-a nastere, iar copilul este un baietel de aproximativ 2 kilograme. La sectia de neonatologie, bebelusul a fost reevaluat ca fiind un nou-nascut cu risc, prematur, in 35 de saptamani", a declarat corespondentului MEDIAFAX directorul medical al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, medicul Monica Puticiu.
Baietelul si mama au ramas in spital, sub supravegherea medicilor. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005685 (s)