News Flash:

Caz grav intr-un parc din Craiova. Un copil a cazut dupa ce i s-a rupt echipamentul de siguranta, cand se afla pe tiroliana

14 Mai 2018
873 Vizualizari | 0 Comentarii
parc

Politistii craioveni au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, duminica, un copil in varsta de 10 ani din Craiova a cazut dintr-o tiroliana amplasata in Parcul Nicolae Romanescu.
Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Cosmin Gradinaru, a declarat ca baiatul a cazut dupa ruperea corzii care face legatura intre harnasamentul de siguranta si scripetele tiroliana.

„In cursul zilei de azi, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca un copil in varsta de 10 ani din Craiova a cazut dintr-o tiroliana amplasata in parcul Nicolae Romanescu. Din primele cercetari, a rezultat ca minorul a cazut ca urmare a ruperii coardei ce face legatura intre harnasamentul de siguranta si scripetele tirolianei. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa urmand a fi stabilita intreaga stare de fapt”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Potrivit martorilor, copilul era insotit de tata si bunica sa.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005059 (s)