News Flash:

Cauza mortii fostului mare arbitru Nicolae Rainea

1 Aprilie 2015
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea, considerat unul dintre cei mai buni arbitri romani, a decedat, miercuri, la varsta de 81 de ani, informeaza Federatia Romana de Fotbal (FRF). Cel mai titrat arbitru roman a condus 400 de meciuri in prima liga, a arbitrat 115 meciuri internationale si a participat la trei editii ale Cupei Mondiale.
Update: Fostul arbitru Nicolae Rainea a decedat in urma unor complicatii pulmonare si cardiace severe
Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea a decedat din cauza unor complicatii pulmonare si cardiace severe, pe fondul unor afectiuni cronice mai vechi, potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta din Galati unde acesta era internat de cateva zile.
Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean ”Sfantul Apostol Andrei” din Galati, Lucica Grigorica, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca Nicolae Rainea a fost internat la sfarsitul saptamanii trecute la sectia de terapie intensiva a unitatii medicale, avand complicatii severe pulmonare si cardiace.
”Pacientul s-a prezentat la sfarsitul saptamanii la spital unde a fost internat, prezentand complicatii severe pulmonare si cardiace. El a fost internat la sectia de terapie intensiva intr-o stare grava de sanatate, iar astazi dimineata (n.r. - miercuri) a decedat”, a declarat Lucica Grigorica.
Medicul a mai spus ca aceste complicatii severe au dus in final la decesul lui Nicolae Rainea, care era inregistrat in evidentele spitalului cu afectiuni cronice mai vechi, ea precizand nu are acordul familiei sa le faca publice.
Primarul municipiului Galati, Marius Stan, a transmis, miercuri, un mesaj in care isi exprima regretul pentru trecerea in nefiinta a fostului arbitru Nicolae Rainea.
”Regret nespus trecerea in nefiinta a omului, marelui arbitru si consilierului local Nicolae Rainea. Este extrem de greu sa vorbesti de domnul Rainea la trecut, pentru ca viata, extraordinara sa cariera in sport si activitatea in administratie pareau sa il faca nemuritor. Se cuvine sa ii multumim inca o data lui Nicolae Rainea pentru tot ce a facut pentru Galati si pentru Romania. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, se arata in mesajul de condoleante transmis de primarul Marius Stan.
Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea a decedat, miercuri, la varsta de 81 de ani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1092 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004289 (s)