News Flash:

Cauti un loc de munca? Aproape 600 de posturi VACANTE, in Spatiul Economic European

12 Iulie 2015
952 Vizualizari | 0 Comentarii
loc de munca vacant
Angajatorii din Spatiul Economic European au vacante aproape 600 de locuri de munca, anuntate prin reteaua europeana Eures, cele mai multe in Cehia, Germania si Norvegia, unde se cauta muncitori calificati in diverse domenii, asistenti medicali, factori postali, bucatari, ospatari si agenti de paza.
Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), in Spatiul Economic European sunt anuntate, prin intermediul retelei Eures Romania, 584 de locuri de munca vacante.
Cele mai multe posturi sunt in Cehia, unde firmele cauta sa angajeze 225 de persoane, pentru posturi de: lucratori in productie pentru asamblarea aparatelor de aer conditionat, operatori, operatori de productie (cate 50 de posturi), operatori autoclave, asamblori (30), muncitori asamblare (20), slefuitori, pilitori (15), lucratori in prelucrarea lemnului (10).
In Germania sunt anuntate 187 de locuri de munca, dintre care 50 pentru asistenti medicali generalisti, cate 15 pentru factori postali, bucatari, bucatari sefi, bucatari specialisti, ospatari, pentru personal in industria gastronomiei de sistem, cate 10 pentru agenti de securitate, agenti de paza, betonisti, fierari betonisti, tamplari, dulgheri, cate cinci pentru sudori MAG, comisionari si barmani.
Angajatorii mai au doua posturi pentru tehnicieni sisteme de securitate si cate un post pentru operator stivuitor, mecanic auto, operator CNC (strungar, frezor), mecatronist, asamblor-montator (lucrator in productie), tehnician electronica-service fibre laser de mare putere, tehnician electronica, tehnician electrotehnist, manager vanzari si optician. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006643 (s)