News Flash:

Cati copii vei avea, in functie de zodie

1 Iunie 2018
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
copii 1

Chiar daca stii exact cati copii iti doresti, astrele s-ar putea sa iti dea peste cap planurile. Vezi cate glasuri diferite iti vor spune „mama”.

Berbec
Nu pari genul care sa vrea sa schimbe scutece, dar odata ce incepi sa faci copii, nu te mai poti opri. Ai vrea o echipa de fotbal, dar te opresti la 5 si ai grija sa le arati in fiecare moment al vietii lor cine este seful.
Taur
Esti calda, iubitoare, atenta, ai toate calitatile necesare unei mame, dar faci un singur copil. Este de asteptat, avand in vedere ca vrei sa te asiguri ca iti vei imparti mancarea cu cat mai putine persoane.

Gemeni
Nu prea iti vine sa dai petrecerile si aventurile pentru viata de familie, dar o vei face. Ai sa ai un copil care va face cat 10. Te vei asigura ca va fi bun la toate si iti va aduce multa satisfactie.

Rac
Nu iti doresti nimic mai mult decat sa fii mama. Oricati copii vei avea, nu le va lipsi iubirea, iar asta este tot ce conteaza.

Leu
Toata lumea stie ca esti egoista si dornica de atentie, iar maternitatea nu va schimba asta. Nu vei avea decat un copil, pentru ca iti este greu sa iubesti prea multe persoane mai mult decat pe tine.

Fecioara
Dupa planurile tale facute cu precizie matematica, vei avea doi copii. Vor fi niste norocosi, pentru ca vor iesi perfecti din mainile tale.

Balanta
La cate decizii ai de luat intr-o zi, cati copii vei avea este ultima ta grija. Nu te grabi, te hotarasti tu pana la batranete.

Scorpion
Pari un om rece si incapabil de sentimente, dar familia este cea mai importanta pentru tine. Vei avea patru copii, dar vei sti sa pastrezi aparentele, astfel ca niciunul nu va sufla in fata ta.
Sagetator
Tu esti mereu in cautare de aventura, dar la un moment dat vei simti nevoia ca cineva sa iti spuna „mama”. Iti va placea atat de mult, incat vei face trei copii si toti vor fi foarte apropiati de tine.

Capricorn
In drumul tau spre succes, sunt sanse mari sa iti iei o scurta pauza si sa faci un copil. Va fi construit dupa chipul si asemanarea ta si iti vei petrece timpul invatandu-l sa fie director.

Varsator
Tu vei face sapte copii, pentru ca ai o pasiune pentru aceasta cifra. Nu te lasa intimidata de numar, te vei descurca perfect!

Pesti
Visezi cu ochii deschisi si nimeni nu crede ca ai putea sa revii vreodata cu picioarele pe pamant, dar din dorinta de a fi mama, o vei face. Ai sa ai doi copii si nu ai sa-i slabesti din priviri.


berbec taur gemeni rac leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005765 (s)