News Flash:

Cati bani aloca Ministerul Dezvoltarii pentru drumurile din Timis

14 Martie 2015
1440 Vizualizari | 1 Comentarii
Judetul Timis a primit 30 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, printr-un program menit sa sprijine investitiile in infrastructura locala. Astfel, potrivit presedintelui CJT, Titu Bojin, acesti bani vor fi directionati catre lucrari la drumuri si lucrari de infrastructura in localitatile din Timis.
„Am primit 30 de milioane de lei, bani care trebuie repartizati pentru toate lucrarile din judet, cu acordul Ministerului Dezvoltarii, inclusiv pe drumurile judetene. In aceste conditii, probabil ca vor merge in jur de 4 milioane de lei pentru drumuri judetene, iar diferenta de 26 de milioane de lei va merge inspre lucrarile de apa-canal, care si anul trecut au beneficiat de 61 de milioane de lei din banii de la Ministerul Dezvoltarii, prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) si eu cred ca in acest an vom putea sa atragem cel putin tot atatia bani – 60 de milioane – care sa ne sprijine pentru inchiderea lucrarilor si in special a lucrarilor cu valori mai mari, pe langa banii pe care ii pun primariile. Sunt, de asemenea, posibilitati, dupa discutiile pe care le-am avut la nivelul Ministerului Dezvoltarii si al Ministerului Mediului, ca o parte dintre aceste lucrari sa poata fi finantate prin POS Mediu – exista o suma mare care poate fi atrasa. Sper ca prin programul pe care il avem prin PNDL, prin fondurile proprii, programul care se deruleaza la nivelul Aquatim pentru alimentare cu apa, sa aducem Timisul la un nivel cat se poate de ridicat atat din punct de vedere al canalizarii, cat si din punct de vedere al alimentarilor cu apa”, spune Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, conform Tion.ro.
Cele 4 milioane de lei vor fi utilizate pentru a finanta lucrarile desfasurate de Consiliul Judetean Timis la mai multe drumuri din judet.

judetul timis timis ministerului dezvoltarii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008054 (s)