News Flash:

Cate persoane au revendicat premiile pentru extragerea din iunie la LOTERIA BONURILOR FISCALE

4 August 2015
587 Vizualizari | 0 Comentarii
bonuri
Pentru a doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale, organizata pe 28 iunie, au fost depuse 508 cereri de revendicare a premiilor, aferente bonurilor cu valori intre 135,00 lei si 135,99 lei, emise pe 23 mai, potrivit datelor Ministerului Finantelor, obtinute de MEDIAFAX.
Astfel, potrivit modificarilor aduse legislatiei, incepand de la extragerea din iunie vor fi desemnati maximum 100 de castigatori, cu un premiu de 10.000 lei fiecare, printr-o noua extragere, data acesteia urmand sa fie comunicata de Ministerul Finantelor.
Fondul de premiere este de 1 milion de lei, care se imparte la numarul castigatorilor, dar nu mai mult de 100 de persoane.
Etapa pentru depunerea bonurilor castigatoare s-a incheiat la 28 iulie, fiind inregistrate 508 cereri, cu mult sub numarul tranzactiilor efectuate care indeplineau conditiile extragerii.
Circa 700 de persoane au realizat pe 23 mai tranzactii cu carduri MasterCard cu valori intre 135 lei si 135,99 lei, iar posesorii de carduri Visa au efectuat peste 670 de tranzactii eligibile pentru loterie.
Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).
Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, trebuie sa elibereze o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care se inscrie un numar unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare a bonurilor care au facut obiectul cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.
In cazul realizarii celei de a doua etape de selectie in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un numar din lista numerelor unice de inregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Extragerea va fi efectuata cu urnele Loteriei, intr-o noua extragere televizata, care va fi anuntata ulterior.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031590 (s)