News Flash:

Catalina Ponor si Marian Dragulescu vor sa revina: "I-am inscris in sistemul de control antidoping"

10 Februarie 2015
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele FRG, Adrian Stoica, a declarat pentru MEDIAFAX ca Marian Dragulescu si Catalina Ponor au fost inscrisi in sistemul de control antidoping WADA, dupa ce fostii gimnasti au anuntat ca doresc sa revina in competitii, masura fiind obligatorie cu sase luni inaintea intrarii in concurs.
"Amandoi au dorinta de a reveni in activitate, care inseamna din punctul nostru de vedere sa-i inscriem in sistemul de control WADA cu sase luni inainte de o eventuala revenire clara in competitii. Tinand cont de dorinta lor, am luat aceasta decizie fara de care nu ar putea concura daca ar ajunge la acel punct", a declarat Adrian Stoica, pentru MEDIAFAX.
Seful FRG a mai spus ca Marian Dragulescu se pregateste si cu lotul Romaniei, in timp ce Catalina Ponor se afla inca in Puerto Rico, sustinand pregatirea pe cont propriu.
"Amandoi se pregatesc prin mijloace proprii, si chiar daca se pregatesc si cu loturile, ma refer la Marian Dragulescu, nu au niciun fel de subventie din partea noastra. Este ceva legat de renta lor viagera care nu se poate suprapune cu o alta cheltuiala a statului cu pregatirea lor. Cand vor veni sa spuna: gata, intram in pregatire, noi vom anunta oficial acest lucru, obligatoriu pentru suspendarea rentei lor viagere", a spus Stoica.
El considera ca revenirea celor doi fosti multipli campioni ar fi benefica pentru ambele parti, insa doar daca vor putea ajuta echipele Romaniei.
"Daca isi vor reveni la o anumita structura de pregatire, chiar daca nu la un maxim de forma, dar undeva sa poata ajunge sa ajute echipele Romaniei, atunci cu bratele deschise ii asteptam. Va fi greu, dar nu vrem sa le taiem entuziasmul si cred ca, in mod sigur, va fi benefic pentru ambele parti", a conchis Adrian Stoica.
Astfel, dupa inscrierea in sistemul de control anti-doping WADA, Catalina Ponor (27 de ani) ar urma sa fie eligibila pentru competitii incepand cu data de 12 iulie, iar Marian Dragulescu (34 de ani) din 5 august, potrivit forului international de profil.

wada
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008839 (s)