News Flash:

Cat sport trebuie sa faci ca sa slabesti

4 August 2018
775 Vizualizari | 0 Comentarii
mare

Sa slabesti fara miscare este imposibil. Pe de alta parte, noi avem o viata complicata si sportul nu este printre prioritatile noastre. Nu putem sta cu orele in salile de sport decat daca suntem sportivi de meserie.

Fara indoiala ca asta ne demotiveaza. Daca nu mai reusim sa facem bine, atunci sa nu mai facem deloc.

Ce spun expertii?

Daca vrei sa fii in forma, atunci ar trebui sa faci sport o ora pe zi, sase zile pe saptamana.

Dar de ce, nu ar fi mai simplu daca pur si simplu ai reduce din mancare?

Se pare ca nu, nu este acelasi lucru. Trebuie sa faci sport zilnic, sa gasesti o modalitate de a aduce sportul in programul tau normal. La fel cum consideri normal sa te speli pe dinti si sa iti pui haine curate pe tine in fiecare zi. Sportul trebuie sa devina o obisnuinta, astfel incat sa nu mai stai in fiecare zi sa te intrebi daca sa il faci sau nu. Astfel iti va fi mult mai simplu.

Nu faci miscare? Vezi ce boli venoase te pandesc!

Pare mult prea obositor pentru mine

Stiu ca acum, cand te gandesti, ai impresia ca aceasta ora te va extenua si iti va strica toata ziua. Dar sa stii ca nu este asa. Cel mai dificil este sa te convingi sa te apuci. Apoi hormonii fericirii creeati de un corp multumit vor face ca totul sa fie mai simplu. De fapt, de abia vei astepta sa vina ora in care iti golesti gandurile si iti lasi corpul sa se miste.

Nici nu iti trebuie exercitii grele in fiecare zi, doar nu esti sportiv de meserie. Ajunge sa faci o zi lucruri care iti pun la bataie rezistenta si apoi doua zile mai relaxante. Deci ai avea doua zile pe saptamana in care alergi sau mergi la sala. In celelalte zile te poti plimba prin parc. Sau sa mergi cu bicicleta sau la inot. Important este insa sa ai o forma sau alta de miscare in fiecare zi. Odata ce asta a intrat in obisnuinta vei vedea cum kilogramele vor incepe sa se topeasca.

Si daca nu am timp?
Nu iti ramane decat sa fii inventiva.

Iti dam noi cateva idei:
Yoga inainte de culcare
Exercitii pe care le poti face in timp ce te uiti la TV
Arde grasimile folosind scarile

 


slabesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007311 (s)