News Flash:

Cat de fermecatoare esti, in functie de zodie

28 Martie 2017
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie frumoasa
Te-ai intrebat vreodata de ce unii barbati te privesc cu multa pasiune si se simt extrem de atrasi de tine? Calitatile seducatoare ale fiecarei femei, in functie de zodie, pot fi o explicatie.
BERBEC
Te lasi cucerita cu greu, din cauza temperamentului exploziv pe care-l ai si independentei de care dai dovada.  Pretendentii asteapta momentul prielnic sa-ti cucereasca inima. Stapanesti foarte bine arta seductiei si pui accent pe aspectul fizic. Iti place sa ti se acorde atentie si esti in stare sa faci tot ce iti sta in putinta sa atragi privirile celorlati.
TAUR
Stii ce vrei, dar nu esti destul de hotarata sa obtii  ceea ce iti doresti. Esti increzatoare in talentele pe care le ai, de la gatitul unei mese pentru familie, pana la castigarea unui premiu. In relatie cu partenerul stii sa profiti de puterea de seductie pe care o ai asupra lui. Esti sentimentala si constienta de atractivitatea trupului tau.Totodata, cunosti puterea cuvintelor si le folosesti cu masura. Te hotarasti destul de greu asupra unui barbat. De regula, il alegi pe cel care iti ofera stabilitate si siguranta.
GEMENI
Curiozitatea de care dai dovada nu cunoaste granite.Tocmai din acest motiv nu ai timp sa te plictisesti. Fie ca joci jocuri cu carti, calatoresti sau explorezi diferite parti a unui oras, oamenii iubesc spontanietatea ideilor pe care le ai si abilitatea de a schimba cursul lucrurilor, daca planurile se schimba. Nu esti genul care sa se arunce repede intr-o relatie. Inainte de a face asta analizezi bine situatia si astepti sa vezi cat de multe pot sa faca viitorii parteneri pentru a te cuceri.

RAC
Esti emotiva si sensibila, dar iti ascunzi trairile.Cauti stabilitatea emotionala pentru ca te dedici total partenerului, atunci cand esti sigura ca ti-ai gasit dragostea adevarata. Estii sensibila si visatoare. De aceea este foarte usor ca cineva sa-ti raneasca sentimentele. In relatie cu partenerul stii cum sa creezi un cadru romantic doar cu ajutorul muzicii si a mancarurilor si cum sa-l faci pe partener sa se simta in al noulea cer.
LEU
Esti plina de viata, dinamica si-ti cunosti foarte bine calitatile. Cuceresti prin zambetul tau, stii sa fii feminina si cum sa profiti de limbajul flirtului. Ai o personalitate puternica si un simt al umorului dezvolat cu care reusesti sa  cuceresti partenerul. Esti atragatoare atunci cand iti afisezi talentele si indraznesti sa lupti ca sa-ti atingi scopurile.
FECIOARA
Esti foarte meticuloasa si fidela. Esti hotarata sa ramai alaturi de barbatul ales indiferent de problemele pe care le-ati putea intampina. Iti iubesti locul de munca, desi esti nevoita sa muncesti foarte mult pentru a atinge perfectiunea. Reusesti sa fii calma cand apare vreo criza si sa rezolvi problemele repede. Esti hotarata sa-ti pastrezi formele facand exercitii fizice sau practicand yoga.
BALANTA
Reusesti sa-i faci pe ceilalti sa se simta mult mai atractivi decat sunt de fapt. Partenerului de viata ii place sa discute cu tine pentru ca ai o minte agera. Pui  foarte mult accent pe aspectul fizic si faci tot ce-ti sta in putere sa nu neglijezi acest lucru. Esti tandra si romantica si crezi in iubirea adevarata si sincera.
SCORPION
Sarmul nativelor acestei zodii este definitia sex apealului. Ai un aer misterios care-i face pe multi sa se intrebe ce anume ascunzi. Totodata, ai un aer placut si o anume delicatete a miscarilor care tradeaza acelasi aer atractiv. Daca in relatia cu partenerul poti sa-l duci pe noi culmi ale placerii, in relatia cu ceilalti esti persoana cu care nimeni nu vrea sa intre in conflict.
SAGETATOR
Esti o persoana cu o atitudine pozitiva, mereu pregatita cu o gluma sau cu o poveste amuzanta. Pentru ca evoluezi constant, partenerul de viata nu stie niciodata care va fi urmatoarea mutare pe care o vei face. Esti stapana pe fortele tale si te dedici trup si suflet celui care-ti demonstreaza ca merita toata atentia ta.
CAPRICORN
Esti foarte capricioasa si temperamentela, ceea ce-i pune pe barbati pe fuga. Esti o persoana de succes, care nu se lasa cu una cu doua pana nu obtine ceea ce-si doreste.  
VARSATOR
Cauti mereu sa incerci lucruri noi, iar mintea agera pe care o ai si ideile creative fac sa fii apreciata de toata lumea din jur. Cand te indragostesti, nu esti geloasa, dar poti fi dezamagita de partenerul de viata daca acesta nu respecta principiile dupa care-ti ghidezi viata. Poti parea distanta si nepasatoare uneori in relatia cu partenerul.
PESTI
Esti sincera si eviti oamenii care nu sunt onesti. Pari fragila, ceea ce-i face pe barbati sa creada ca ai nevoie de ei. Acestia raman surprinsi sa vada cat de puternica esti de fapt. Esti talentata in muzica, dans si in arta.

berbec taur gemeni rac leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006097 (s)