News Flash:

Cat de des e bine sa faci sex

17 Iunie 2015
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
Poate e ultimul lucru la care te-ai gandi ca poate functiona pe post demedicament, insa cercetatorii sustin ca sexul ne poate vindeca de anumiteafectiuni. Una dintre conditiile necesare pentru a avea efect este si ora la care acesta este facut

Cercetatorii irlandezi au realizat o serie de studii pentru a determina cu precizie momentul cel mai bun al zilei pentru a face sex. Ei, insa, au ales ca criteriu pentru a determina cel mai bun moment al zilei, efectul benefic pe care il are sexul asupra starii generale de sanatate.

Studiul realizat de specialistii de la Queen`s University din Belfast arata ca momentul ideal pentru sex este dimineata. Ei aduc ca argument faptul ca la aceste ore pielea barbatilor emana mai multi feromoni, iar nivelul de testosteron este mai ridicat ca in restul zilei, drept dovada stand erectiile pe care le au in mod natural dimineata barbatii.

Mirosul emanat de barbati dimineata functioneaza ca un fel de afrodisiac natural, mai sustin cercetatorii.

Sexul este un adevarat medicament, mai sustin cerectatorii citati de The Sun. Doua partide de sex pe saptamana sunt ideale pentru a rezolva mai repede socotelile cu vreo raceala care iti da batai de cap. Nu este bine nici sa exagerezi cu acest “medicament”: mai mult de 3 partide de sex pe saptamana iti slabesc sistemul imunitar. (sursa: doctorulzilei.ro)

medicament sexul afectiuni studii sex
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005415 (s)