News Flash:

Cat costa vacanta de Craciun la munte, pe Valea Prahovei. Cu ce oferte au fost ademeniti anul acesta turistii

18 Decembrie 2017
917 Vizualizari | 0 Comentarii
italia5 1

Hotelierii din statiunile de pe Valea Prahovei au pregatit de Craciun oferte care pornesc de la 150 de lei de persoana, in Sinaia, si pot ajunge la 1.015 de euro, la un hotel de lux din Azuga. Pensiunile ofera pomana porcului, placinte facute in casa si vin fiert, precum si cadouri pentru cei mici.


Sinaia - pomana porcului, cine traditionale, hamam, sauna uscata sau januzzi exterior

De departe, cea mai cautata statiune de pe Valea Prahovei este Sinaia, denumita si ”Perla Carpatilor”, singurul loc din zona care are partii de altitudine si unde se poate schia pana la Paste.

La o cabana din Sinaia, proprietarii promit turistilor un Craciun feeric. Pachetul pregatit pentru perioada sarbatorilor cuprinde trei nopti de cazare si costa 1.460 de lei, camera dubla, 1.905 lei, garsoniera sau 2.320 lei pentru duplex. Pachetul de patru nopti de cazare costa de la 1.830 de lei doua persoane la 2.860 de lei pentru patru persoane. Turistii au micul dejun, pomana porcului in Ajun si cina traditionala in ziua de Craciun.
Oferta unei vile de cinci margarete din Perla Carpatilor este mai scumpa. Sejurul de Craciun costa de la 1.910 lei la 2.990 de lei, camera. Pachetul cuprinde trei nopti de cazare, cu mic dejun. Fiecare turist va primi cate un cadou la sosirea in unitate. Vor fi concerte de colinde, fructe in fiecare camera, iar pe 25 decembrie va fi cina festiva de Craciun. Oaspetii vilei au acces gratuit la SPA, cu hamam, sauna uscata sau jacuzzi exterior si o reducere de 15% la masaj. Copiii pana la sapte ani beneficieaza de gratuitate la cazare si masa. Pentru cei cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani se plateste suma de 500 lei, pentru patul suplimentar si mese, iar pentru cei cu varsta de la 14 la 18 ani - 800 lei.

La un hotel de patru stele din centrul statiunii Sinaia oferta este mult mai scumpa. Trei nopti de cazare costa 404 euro camera dubla sau 567 de euro camera tripla. Pentru patru nopti de cazare, turistii platesc de la 440 de euro la 800 euro, in functie de tipul camerei. Tarifele nu includ taxa de statiune si taxa de salvamont. Pachetul cuprinde cine festive, colinde si muzica live, acces la piscina semiolimpica incalzita, sauna, jacuzzi, sala de fitness. In Ajun, Mos Craciun si spiridusii sai vor imparti daruri copiilor din hotel. Este amenajat si un club al copiilor, cu jocuri, dansuri, concursuri, cinema cu popcorn. La acest hotel, copiii pana la sapte ani au gratuitate, iar pentru cei care au intre 7 si 14 ani trebuie platita suma de 86 de euro.

Cautate sunt vilele sau pensiunile din Sinaia, unde tarifele sunt mult mai mici. Astfel, oferta de Craciun, care cuprinde trei nopti de cazare, fara masa, costa 150 de lei de persoana. Sunt si impunse conditii: rezervarea sa fie facuta pe minim trei nopti si trebuie platit un avans de 33%. Copiii sub 10 ani au gratuitate.

Busteni - placinte facute in casa vin fiert si cadouri de la Mos Craciun pentru copiii cuminti

La Busteni, tarifele percepute sunt mult mai mici. La o pensiune, pachetul care cuprinde patru nopti de cazare costa de la 955 de lei de persoana la 1.320 de lei locul intr-un apartament cu vedere la munte. Pachetul de trei nopti are un tarif care porneste de la 837 de lei de persoana si ajunge la 1.110 lei. Turistii au parte de gustare traditionala, cu pomana porcului sau placinte facute in casa si vin fiert. Colindatorii le vor ura sarbatori fericite, iar sub brad copiii cuminti vor gasi cadouri. Pentru copiii cu varste cuprinse intre 7 – 14 ani tariful este de 300 lei, iar pentru cei de peste 14 ani tariful este de 50% din valoarea pachetului.

Un conac din Busteni a scos oferte pentru Craciun care pornesc de la 840 de lei si ajung la 1.850 de lei. Tariful este pentru doua persoane, in functie de tipul camerei. Oferta include trei sau patru nopti de cazare, mic dejun, primire cu cozonac, prajiturele, vin si suc, sosirea lui Mos Craciun si colinde si pranz traditional in ziua de Craciun. Copiii cu varsta mai mica de 6 ani au gratuitate, iar pentru cei cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani se achita 105 lei, pentru sejurul de trei nopti sau 115 lei pentru patru nopti.

Azuga - colinde, prajituri de casa si cozonaci

La Azuga, un hotel de cinci stele promite un Craciun de neuitat turistilor care vor trece pragul acestei unitati de cazare.795 de euro costa sejurul de trei nopti de cazare in camera dubla si ajunge la 1.015 de euro in suite. Sunt pregatite program de colinde, bufet cu prajituri de casa, cozonac si mic dejun traditional. Pentru copiii cu varste de la 7 la 12 ani se plateste suma de 83 de euro, iar pentru cei de la 12 la 18 ani- 149 de euro. Va fi un program special pentru Craciun, iar Mosul va veni cu daruri.

Valea Doftanei - foc de tabara si colinde

O pensiune din Valea Doftanei promite oaspetilor cinci zile de rasfat, de Craciun. Pe 24 decembrie va fi Festivalul Dulciurilor de Craciun, iar inainte de amurg, spiritul Craciunului va fi adus de colindatorii din Ansamblul Folcloric ”Doftanita”. Noaptea de Ajun se va incheia cu un foc de tabara. Pe 25 decembrie vine Mos Craciun, iar pe 26 decembrie sejurul se va incheia cu un brunch. Pachetul costa 230 de euro de persoana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004566 (s)