News Flash:

Cat costa o excursie la targurile de Craciun din iarna. Agentiile de turism au lansat deja ofertele

17 Septembrie 2017
910 Vizualizari | 0 Comentarii
Targ Viena
Desi sarbatorile de iarna par departe, agentiile de turism au lansat deja pachetele pentru cei ce doresc sa viziteze targurile de Craciun din marile orase europene. Preturile pornesc de la 149 de euro/persoana.
Budapesta, Viena si Praga sunt cele mai cautate destinatii pentru vizitarea pietelor de Craciun. Pretul porneste de la 149 de euro/persoana pentru excursiile cu autocarul si cazare in hoteluri de trei stele si pot ajunge la 450 de euro/persoana in cazul celor care include biletul de avion si cazarea in hoteluri de cinci stele.
“Avem deja solicitari pentru city break-uri tematice de tipul Pietelor de Craciun, printre destinatiile pe care le promovam constant in ultimii ani fiind Praga si Viena”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cosmin Marinof, director national de vanzari TUI TravelCenter/Eurolines.
Astfel, pretul unei excursii cu avionul la Viena si trei nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele, in perioada 14-17 decembrie fiind de 315 euro/persoana.
Iar un sejur de trei nopti la Praga, cazare la un hotel de patru stele si transport cu avionul porneste de la 239,5 euro/persoana.
Printre variantele oferite de Paralela 45 se numara o excursie de cinci zile - Budapesta-Viena, care costa de la 149 de euro/persoana. Sunt incluse: transportul cu autorcarul, trei nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de trei stele in Budapesta si turul panoramic al oraselor. O alta varinata este vizitarea pietelor de Craciun: Budapesta, Cracovia, Bratislava, Viena. Pretul vacantei de sapte zile porneste de la 299 de euro/persoana, fiind incluse transportul cu autocarul, cinci nopti de cazare cu mic dejun inclus, la hoteluri de trei stele la hoteluri din Budapesta, Cracovia si Viena si tururile panoramice ale oraselor.
Iar compania Czech Airlines ofera pachete de trei nopti (cazare cu mic dejun), care includ si biletul de avion. Preturile pornesc de la 245 de euro de persoana, fiind asigurata cazarea la un hotel de trei stele si ajung la 450 de euro/persoana la un hotel de cinci stele. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005020 (s)