News Flash:

Cat costa deszapezirea in judetul Timis in aceasta iarna

7 Ianuarie 2016
1296 Vizualizari | 1 Comentarii
deszapezire2
Putin peste 56 de milioane de lei vor fi alocati in acest sezon de iarna pentru plata firmelor care se vor ocupa de curatarea de zapada si polei pe drumurile nationale si autostrazile din zona de administrare a DRDP Timisoara. Doar pentru drumurile aflate in raza de activitate a Sectiei Timisoara au fost alocate 7 milioane de lei. La aceasta valoare se adauga si sumele care vor fi platite pentru societatile care se vor ocupa de portiunile de autostrada de pe raza de activitate a DRDP Timisoara.
Firmele de deszapezire au fost desemnate in urma unor licitatii organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania la nivel local, castigatorii concursurilor fiind anuntati doar in decembrie. Norocul a fost ca ultima luna din 2015 nu a adus vreme nefavorabila, temperaturi scazute si precipitatii abundente.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a facut publice numele firmelor care se vor ocupa de deszapezire, dar si valoarea contractelor.
In ceea ce priveste zona Timisoara, de lucrari se ocupa asocierea dintre societatea Athos Com SRL si Riposta Trans SRL. Valoarea contractului este de putin peste 7 milioane de lei, iar contractul include varianta de ocolire Timisoara, respectiv drumurile nationale 57, 58B,59, 59A, 59B, 59C, 6, 68A, 69.
De asemenea, au fost stabilite si firmele care se ocupa de curatatul autostrazilor care sunt in aceasta zona. Pentru tronsonul Traian Vuia – Remetea Mare si A6, intre A1 si Lugoj, a fost desemnata societatea Eurosped SRL, cu un contract de 4,1 milioane de lei, pe cei 64 de kilometri aflati in intretinere. Pentru tronsonul dintre Remetea Mare si Nadlac si cei 3 kilometri din A11, de langa Arad, desemnata a fost societatea Diferit SRL, cu un contract de 11 milioane de lei, pentru cei 94 de kilometri.
Contractele semnate de CNADNR cu companiile respective sunt valabile pana pe data de 31 martie.

drdp timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Alina  | #1348
Munceste de acasa!
Cautam colaboratori intr-un proiect ce vizeaza piata interna si internationala de carte, cu beneficii pentru toti participantii. Plata castigurilor realizate se face prin contract de comision asigurat din prima zi. Trainingul este gratuit si de scurta durata. Activitatea nu necesita deplasare, puteti aloca 2-3 ore sau mai multe din timpul dumneavoastra, aveti nevoie de PC si cunostinte elementare de lucru cu documente word si pdf, navigare pe internet. Pentru informatii trimiteti e-mail cu subiectul INFO sau PROIECT la adresa cmalina10@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0981 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028416 (s)