News Flash:

Casa Oanei Zavoranu arata ca din reviste! Iata cum arata locuinta in care a investit sute de mii de euro! Doar dressingul costa cat o masina noua!

8 Decembrie 2017
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
oana

Casa Oanei Zăvoranu arată ca din reviste! Iată cum arată locuința în care a investit sute de mii de euro! Doare dressingul costă cât o mașină nouă!

După trei luni în care a locuit la hotel, Oana Zăvoranu şi-a strâns bagajele şi s-a întors în vila ei de lux din Floreasca.

Bruneta a investit 200.000 de euro în materialele necesare pentru a-şi renova casa care arată ca din reviste. Actriţa a făcut publice câteva imagini, dar a explicat că lucrările nu sunt încă terminate.

Oana Zăvoranu a stat luni întregi la cele mai bune hoteluri din Capitală, dar acum actriţa poate răsufla uşurată. Muncitorii aproape au finalizat lucrările de renovare, iar ea l-a luat pe Alex şi s-a mutat înapoi acasă.

„În sfârşit acasă. Acasă cu familiuţa mea regală şi superbă Daddy( Alex), Sonny şi Gaffy (n.r. pisici) sunt happy! Mai avem mici retuşuri şi chestiuni de pus la punct, dar suntem aproape gata.

Mai urmează şi altele!„, a scris Oana Zăvoranu pe pagina de Facebook. Vedeta a stat până la începutul acestei săptămâni la hotel şi a recunoscut că a cheltuit o avere pe cele mai bune camere.

„Este foarte costisitor. Stau deja de două luni şi jumătate şi voi mai locui la hotel încă o săptămână. Poate vă întrebaţi de ce nu stau într-un apartament, dar adevărul este că la noi proprietarii nu se înghesuie să-ţi închirieze decât pe cel puţin şase luni-un an.

La hotel am dat 2.000 de lei pe zi pe cameră, dar şi pentru cei doi motani care sunt şi ei clienţi şi trebuie să plătească. Nu cred că este o laudă pentru cineva că dai banii ăştia la hotel, dar am fost nevoită. Sincer, i-aş fi investit.

Cred că am dat 20.000 de euro pe apartamentele prezidenţiale pe care le-am luat în această perioadă la hotel”, declara bruneta la Antena 1 în urmă cu două săptămâni.

Vedeta a făcut publice câteva imagini din locuinţa renovată. Bruneta şi-a pus marmură şi mobilier de culoare albă.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012212 (s)