News Flash:

Carrefour Romania inagureaza pe 25 noiembrie primul hipermarket Carrefour din orasul Timisoara si al 29-lea din tara

25 Noiembrie 2015
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
carref
Carrefour Romania anunta deschiderea astazi, 25 noiembrie, incepand cu ora 17:00, a primului hipermarket Carrefour din orasul Timisoara si a celui de-al 29-lea din tara, in cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Shopping City Timisoara. 

"Ne bucuram sa deschidem primul hipermarket Carrefour din Timisoara, pana acum fiind deja prezenti in oras cu nu mai putin de 6 magazine Market. Cu o suprafata de aproximativ 10 ori mai generoasa decat cea a unui supermarket, Hipermarketul Carrefour Timisoara propune clientilor a gama larga de produse, atat alimentare, cat si non-alimentare, dar si servicii avand cele mai inalte standarde de calitate, la preturi cu adevarat avantajoase. Preocuparea noastra continua este de a le oferi clientilor nostri o experienta speciala de cumparaturi si de a gasi intr-un spatiu modern si prietenos tot ceea ce au nevoie sub acelasi acoperis", a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour Romania.

Date cheie despre hipermarketul Carrefour Timisoara: aproximativ 50.000 de articole, laboratoare de fabricatie proprii: macelarie, gastronomie-rotiserie-pizza, brutarie, cofetarie, suprafata de vanzare - 7.800 mp, 32 case de marcat, 300 de locuri de munca noi, 1.800 locuri de parcare gratuite mijloace de transport: sapte cu tramvaiul, 33 cu autobuzul si liniile Express 1 si 8. Carrefour Timisoara  beneficiaza de aparatura ce reduce consumul de energie electrica si a emisiilor de dioxid de carbon: iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrica cu 35%, sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an, iar caldura generata de sistemul de refrigerare este redirec?ionata catre spa?iile de depozitare anexe magazinelor, eliminand nevoia folosirii unor alte surse de energie. Promotii si zeci de suprize la Carrefour: tombola speciala de deschidere, din perioada 25 noiembrie – 09 decembrie, la care clientii pot castiga prin tragere la sorti unul din zecile de super premii puse in joc: tablete, telefoane smart sau marele premiu - un autoturism Opel Corsa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005253 (s)