News Flash:

Caroline Wozniacki, asaltata de mesaje de la romani dupa ce a facut-o trisoare pe Monica Niculescu

16 Februarie 2018
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
woznicki

Caroline Wozniacki, cea mai buna tenismena a lumii, si-a atras furia romanilor dupa ce a facut scandal joi seara, in meciul de la Doha cu Monica Niculescu (7-5, 6-1). Wozniacki a acuzat-o de lipsa de fair-play pe Niculescu, atat in timpul partidei, cat si la final, iar incidentul a starnit reactii virulente.
Wozniacki i-a reprosat arbitrului ca o incomodeaza tipetele scoase de Niculescu in timpul punctelor, pe care le-a si imitat, apoi s-a plans ca romanca foloseste de fiecare data metode nesportive. De parca nu era de ajuns, daneza a reluat afirmatiile si in interviul acordat la final. Monica s-a aratat deranjata de acuzele care i s-au adus, iar fanii romani au facut front comun cu jucatoarea nascuta la Slatina. Acestia au luat cu asalt pagina de Facebook a liderului WTA, care nu a mai primit atat de multe mesaje din ziua in care a castigat Australian Open. Iata cateva dintre criticile dure postate in cronologia Carolinei.

"Un numar 1 ieftin! Ce mai ziceai daca jucai cu Sarapova sau Azarenka (n.r. doua jucatoare recunoscute pentru tipetele puternice din timpul meciurilor)? Crezi ca Federer sau Serena ar avea asa o lipsa de respect fata de adversari, spunand ca pot castiga doar trisand?"

"Wozniacki e o jucatoare de nimic! Castiga numai cu trucuri! Atunci cand e condusa, merge la toaleta, se da accidentata sau se cearta cu arbitrul".

Vezi pe prosport.ro aceste mesaje
 


caroline wozniacki monica niculescu niculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005284 (s)