News Flash:

Caroline Wozniacki a fost invinsa in optimi la Indian Wells, iar Simona Halep ramane lider mondial

14 Martie 2018
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep paris

Veste uriasa primita miercuri dimineata de Simona Halep (1 WTA)! Indiferent de ce va face in continuare la turneul de la Indian Wells, care se incheie duminica, romanca este sigura de ramanerea pe locul 1 WTA. 
Halep ramane numarul 1 mondial dupa ce Wozniacki a pierdut in optimi la Indian Wells

Simona Halep ramane numarul 1 mondial dupa Indian Wells, datorita faptului ca daneza Caroline Wozniacki (2 WTA) a fost eliminata in optimile competitiei de categorie Premier Mandatory! Simona trebuie sa-i multumeasca Dariei Kasatkina (19 WTA), rusoaica invingand-o in minimum de seturi pe Caroline, scor 6-4, 7-5. Wozniacki era singura adversara care ii ameninta pozitia de lider lui Halep, jucatoarea nordica fiind nevoita sa castige titlul in aceasta saptamana pentru a o detrona pe constanteanca.
Simona va conduce detasat noul clasament

Important este ca Simona va conduce detasat clasamentul, nemaiputand fi devansata de nimeni in urmatoarele saptamani! Halep a acumulat deja 8.115 puncte, intrucat si-a depasit performanta atinsa anul trecut la Indian Wells dupa ce s-a calificat in optimi, in timp ce Wozniacki, sfert finalista in 2017, ramane cu 7.430 de puncte. Tinand cont ca principala urmaritoare a Simonei va trebui sa apere 650 de puncte la Miami (a jucat finala de anul trecut), Caroline nu mai are cum sa o intreaca pe romanca nici la turneul programat in perioada 20 martie - 1 aprilie.
Halep va ajunge la cel putin 22 de saptamani petrecute pe prima pozitie

Asta ineamna ca Halep va ajunge la un total de cel putin 22 de saptamani petrecute pe locul 1 al ierarhiei WTA! Daca diferenta fata de Caroline se mareste considerabil, intre Simona si celelalte rivale se creeaza o adevarata prapastie. Garbine Muguruza, ocupanta locului 3 WTA, va avea doar 5970 de puncte dupa ce a pierdut in turul secund la Indian Wells (6-2, 5-7, 1-6 cu Sachia Vickery), in timp ce Elina Svitolina, aflata pe 4 WTA, ramane cu 5.425 de puncte dupa ce a cedat in turul al treilea, scor 5-7, 2-6 cu Carla Suarez Navarro.
Bineinteles ca ecartul se va majora pe masura ce Halep va inainta in concursul din California. Simona, care in sferturile de finala o infrunta pe croata Petra Martic, ar putea acumula 8.900 de puncte in cazul in care cucereste turneul de la Indian Wells.

sursa: Prosport.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006288 (s)