News Flash:

Carmen Bruma vorbeste despre "taticul Mircea Badea"

6 Februarie 2015
2275 Vizualizari | 0 Comentarii
Mereu dur si intransigent, Mircea Badea are, mai nou, o alta ocupatie care-i ocupa tot timpul: aceea de tatic! Desi n-a vorbit niciodata despre viata lui de familie, iata ca iubita sa, Carmen Bruma, a dat cartile pe fata intr-un interviuCANCAN.ro.

De cand a devenit mamica, Carmen Bruma radiaza! Vedeta isi planifica toate treburile in functie de programul celui mic, iar atunci cand trebuie neaparat sa plece de acasa se bazeaza pe ajutorul mamei sale. Dar nu numai pe al ei, ci si pe cel venit din partea lui Mircea Badea care, surpriza, e un tatic cu norma intreaga. Chiar daca pare un barbat dur si nimeni nu l-ar vedea la schimbat de scutece sau la imbaiat copilul, iata ca Mircea Badea nu este deloc asa in intimitate, ba dimpotriva. 

Micutul Vlad l-a topit pe celebrul sau tata, iar prezentatorul TV are mare grija de el si este implicat trup si suflet in cresterea micutului: "Eu si Mircea avem foarte bine impartite sarcinile si ma ajuta atat cat trebuie si unde trebuie", a declaratCarmen Bruma, pentru CANCAN.ro.

Baietelul creste vazand cu ochii


Micutul Vlad Badea Bruma a ajuns deja la varsta la care copiii isi doresc sa exploreze cat mai mult din mediul inconjurator, asa ca face tot posibilul pentru a se ridica in picioare: 

"Bebe e foarte bine, creste si e sanatos. Are opt luni si jumatate, suntem in etapa in care ne tinem de patut si ne ridicam in picioare si tragem de tot ce putem ca sa ne ridicam. Merge de-a busilea, dar nu e prea interesat de asta, vrea sa mearga in picioare. Spune "baba", cand e aproape sa planga spune "mama", de fapt e mai mult "momo". Pana acum nu a spus "tata", dar probabil va face si asta la un moment dat", ne-a mai spus vedeta.

mircea badea micutul vlad carmen bruma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006101 (s)