News Flash:

Care sunt contraindicatiile consumului de merisoare

15 August 2018
560 Vizualizari | 0 Comentarii
merisoare

Merisoarele, sucul de merisoare si extractul de merisoare pot fi consumate fara probleme intrucat nu apar reactii adverse. In cel mai rau caz, un consum exagerat din punct de vedere al cantitatii poate produce diaree.

Daca banuiesti ca ai o infectie urinara, nu o trata doar cu extract de merisoare pentru ca nu va fi suficient, ele au efect preventiv mai ales in cazul cistitelor recurente la pacinetii cu microlitiaza, ajutand la regenerarea mucoasei tractului urinar, lezat de eliminarea microcalculilor. Medicul iti va prescrie un antibiotic care iti va rezolva problema.

Copiii si femeile insarcinate nu ar trebui sa foloseasca extract de merisoare in scopuri medicinale decat la recomandarea medicului. In ceea ce priveste interactiunile cu alte medicamente, ar trebui sa te consulti tot cu medicul tau daca urmezi deja un tratament medicamentos si intentionezi sa iei extract de merisoare. Acest extract ar putea interactiona cu medicamentele care subtiaza sangele, cu aspirina, cu unele antibiotice, dar si cu statinele (n.r. medicamentele care scad lipidele).


merisoarele merisoare extractul femeile insarcinate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006713 (s)