News Flash:

Care sunt cele mai mincinoase zodii

2 Septembrie 2018
844 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop03

Sunt capabili sa inventeze minciuni atat de bune incat pot fi nominalizati la Oscar. Se pot transforma in orice tip de personaj vor ei, modul in care transmit mesajul facandu-te sa juri ca afirmatiile lor sunt adevarate.

Scorpion. Daca fac ceva care nu este neaparat „etic“, ei deja au analizat fiecare unghi al minciunii pe care o vor spune pentru a evita sa fie prinsi. De fapt, Scorpionul poate crea o minciuna atat de detaliata, tridimensionala si sustinuta de probe bine construite, incat uneori incep chiar ei sa creada ce spun. Abilitatea lor de a-si ascunde urmele poate convinge si pe cea mai suspicioasa persoana de onestitatea lor absoluta, scrie elitedaily.com. 

Gemeni. Gemenii sunt capabili sa inventeze niste minciuni atat de bune incat pot fi nominalizati la Oscar. Capabili sa se transforme in orice tip de personaj vor ei, modul in care transmit mesajul te face sa juri ca afirmatiile lor sunt adevarate. Gemenii sunt capabili sa-si schimbe punctul de vedere la fel de usor precum tinuta. 

Varsator. Capacitatea Varsatorilor de a citi instantaneu un strain le creste eficienta in ceea ce priveste  ascunderea adevarului.  Tehnica pe care o folosesc ii ajuta sa castige increderea celor din jur, pentru a-si mentine controlul. Manipularea lor fiind capabila sa va transforme intr-o persoana vulnerabila, scazand nivelul de siguranta si confort, convingandu-va sa aveti incredere in fiecare cuvant pe care ei il spun. sursa: adevarul.ro


scorpion gemeni varsator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005285 (s)