News Flash:

Care sunt cele mai ghinioniste zodii, in luna mai!

4 Mai 2018
935 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscopp

Zodii ghinioniste – Unele persoane par sa fie norocoase din nastere, iar altele parca sunt insotite de ghinion la tot pasul. Aici nu vorbim despre cine este mai norocos sau mai ghinionist, in viata, ci despre cine este cel mai ghinionist in luna mai.


Zodii ghinioniste – Gemeni
Pare ca nimic nu iti merge bine, dar acest fapt se datoreaza tendintei de a gandi negativ. Esti o persoana pesimista si sceptica pe alocuri, motiv pentru care rar gasesti pe cineva de incredere care sa iti fie alaturi si sa te ajute cand ai nevoie. In luna mai, toate aceste energii se vor accentua.

Zodii ghinioniste – Rac
Pe de parte, cea mai ghinionista zodie din luna mai, este nativul rac, fiindca in general el nu prea este inzestrat de horoscop sa aiba noroc in viata.

Este nevoie de foarte multa munca pentru a invinge diferitele obstacole pe care racul le intalneste mai ales in luna mai 2018!

Zodii ghinioniste – Capricorn
Iti va lipsi altruismul, puterea de intelegere a celor din jur, care te vor vedea drept o persoana foarte egoista. Trebuie sa fii foarte atent sa nu faci greseli la locul de munca, pentru a evita neintelegerile. Prima jumatate a lunii este caracterizata si de un amestec derutant de perioade bune si neplacute in dragoste.
Apar neintelegeri din cauza banilor, dar si un sentiment puternic de posesivitate, din partea partenerului.

Zodii ghinioniste – Balanta
Unele persoane si chiar unele lucruri te tin pe loc din evolutia ta, in luna mai. Viata ti se poate compliaa dupa ce, prin preajma, apare o fosta iubire, care isi revendica drepturile , iar tu nu stii ce sa faci ca sa o indepartezi.


zodii ghinioniste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005374 (s)