News Flash:

Care sunt cele mai controversate cupluri din showbizul romanesc

3 Iulie 2016
2471 Vizualizari | 0 Comentarii
controversat
Sunt barbati influenti, celebri, cu conturi «grase» si multa influenta. Unii sunt oameni de afaceri, altii artisti, mari sportivi sau actori cu nume. Toate aceste argumente par si de multe ori sunt necesare pentru a putea cuceri aproape orice reprezentanta a sexului frumos. Si, totusi, multi dintre acesti barbati cu notorietate, bani si putere au impartit aceleasi femei. Ele, la randul lor, sunt frumoase, au sex-appeal, au aparitii TV frecvente si sunt capabile sa suceasca mintile oricarui barbat. Poate tocmai de aceea, in dreptul fiecaruia este o lista, mai scurta sau mai lunga, formata din barbatii cu profilul celor descrisi mai sus. Sunt atat de multi, incat ar putea umple paginile unei intregi reviste, dar noi am selectat cazurile cele mai interesante si indosariat si vi le prezentam.

Adela Popescu
Adela si Dan Bordeianu au format un cuplu in telenovela «Lacrimi de iubire», iar la scurt timp au devenit un cuplu in realitate. Ea avea doar 18 ani, el - 30, dar asta nu i-a impiedicat sa se iubeasca timp de doi ani (2004-2006). Apoi, omul de afaceriMarius Kalmar a fost cel care a facut-o sa treaca peste despartirea de Dan Bordeianu. Adela s-a iubit cu cel mai bun prieten al lui Cristi Chivu trei ani si jumatate. De la inceputul lui 2011, Adela traieste o poveste de dragoste cu Radu Valcan. Cei doi s-au casatorit anul trecut si in curand vor deveni parinti.

Delia

In plin succes «N&D», Delia s-a iubit pentru doi ani cu fiul lui Anghel Iordanescu. Tot aproximativ doi ani a durat si relatia Deliei cu artistul Matteo, careia i-a pus punct, pentru ca acesta nu avea niciun gand serios in privinta viitorului. Se pare ca doi este cifra preferata a blondei, care tot dupa doi ani s-a despartit si de omul de afaceriFlorin Moldoveanu. Au trecut sase ani de cand Delia Matache si omul de afaceriRazvan Munteanu formeaza un cuplu si patru de cand s-au casatorit.

Oana Zavoranu
relatie de opt ani, trei ca iubiti, urmatorii cinci ca sot si sotie, incheiata cu cel mare mare scandal matrimonial din istoria showbizului autohton. Au trecut multi ani de la divort, dar ecourile lui nu s-au stins nici azi. El este barbatul din cauza caruia Oana Zavoranu si Pepe au divortat. Au inceput sa se vada inca din perioada in care ea era sotia cantaretului. L-a cunoscut pe Gabriel Covesteanu, atunci cand a ajuns in TVR 2. El era pe cai mari, ca asistent al Andreei Marin, la «Surprize, surprize», ea o ilustra necunoscuta, astfel ca relatia cu Cove a picat la fix.

adela popescu dan bordeianu cuplu marius kalmar radu valcan delia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005851 (s)