News Flash:

Care este stadiul lucrarilor la pasajul Michelangelo

29 Noiembrie 2014
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucrarile avanseaza pe santierul de la Michelangelo. Reprezentantii Primariei Timisoara inca spera ca noul pasaj subteran construit in zona, ca si toata intersectia de altfel, sa poata fi date in folosinta inainte de Craciun. Totul depinde insa de vreme, spun reprezentantii municipalitatii.
Primarul Nicolae Robu a afirmat, vineri, ca a inspectat lucrarile in timpul noptii, dupa turnarea ultimului tronson de beton in interiorul pasajului Michelangelo.
„Aseara s-a terminat si betonarea ultimului tronson de fundatie de la Michelangelo. Din pacate a venit ploaia (...) Am avut surpriza neplacuta sa vad ca ploua, m-am dus direct la Michelangelo sa vad si acest tronson de radier turnat. Dupa anumite mici interventii care mai sunt necesare se va veni cu hidoizolatia, iar cand nu va mai ploua, desigur, se va face asfaltarea si apoi intram in linie dreapta. Era pregatita de ieri hidroizolarea pentru partea dinspre Universitatea de Vest inspre partea subterana si astazi ar fi urmat sa se puna folia de hidroizolare. Se lucreaza la peretii verticali, la placare, se mai fac anumite interventii de ermetizare. Sper ca vremea sa ne lase sa oferim timisorenilor drept cadou de Craciun intersectia Michelangelo. Imi doresc foarte mult acest lucru, am facut o mobilizare extradordinara, s-a lucrat la propriu zi si noapte”, a declarat Robu, citat de tion.ro.
In paralel s-a lucrat la amenajarea bretelelor de circulatie care vin pe langa pasaj, s-au facut asfaltari pe bulevardele Coposu si Parvan si au avut loc lucrari de plantare in zona.
Ramane de vazut daca soferii vor putea circula, de sarbatori, prin noul pasaj subteran construit pe relatia bulevardul Vasile Parvan – bulevardul Corneliu Coposu.
Initial, reprezentantii municipalitatii au anuntat ca lucrarea de la Michelangelo, realizata printr-un proiect pe bani europeni, trebuie finalizata la sfarsitul lunii septembrie. Ulterior, autoritatile locale au afirmat ca planurile le-au fost date peste cap de vremea ploioasa, sistarea care s-a impus peste iarna si diversele „situatii neprevazute” care s-au ivit pe santier.
Primarul Nicolae Robu estima ca soferii vor putea circula prin noul pasaj in noiembrie, apoi pana la venirea iernii, ultimul termen avansat fiind… inainte de Craciun.

timisoara michelangelo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008706 (s)