News Flash:

Care este stadiul lucrarilor la cele trei loturi ale autostrazii Lugoj - Deva

20 Octombrie 2016
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada timisoara lugoj
De la o luna la alta, procentul lucrarilor finalizate pe cele trei loturi din autostrada ce va lega Lugojul de Deva creste. Ultimele date prezentate de Compania de Drumuri arata ca, in continuare, lotul trei e cel mai avansat atunci cand vorbim de stadiul lucrarilor.
Constructorii inainteaza cu operatiunile pe cele trei loturi ale autostrazii Lugoj – Deva. Datele prezentate de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR arata ca pe lotul 2 s-a realizat deja jumatate din lucrare. Mai precis, progresul fizic al lucrarilor a ajuns la 51,86%, in timp ce platile au ajuns aproape la 31 la suta. In urma cu o luna stadiul lucrarilor era la 46,96%. Chiar daca cei 50% din totalul lucrarilor par a fi mai putin, trebuie sa tinem cont ca din cei 28,6 kilometri ai acestui tronson, o lungime de trei kilometri va fi reprezentata de tuneluri care vor fi realizate ulterior. Initial, aici se va circula pe portiunea dintre Traian Vuia si Margina, existand promisiuni ferme ca aceasta portiune va fi deschisa circulatiei din acest an, scrie tion.ro.
Lotul 3 este cel mai avansat din punct de vedere al constructiei, este vorba de 67,12% din proiect, fata de 63,24% in urma cu o luna in urma. Acest lot are lungimea de 21,1 kilometri, fiind licitat pentru 579 milioane de lei.
Lotul 4 este cel mai in urma, doar 48,13% din constructie este finalizata, cu putin mai mult decat 47,98% din luna precedenta. Aici au fost si cele mai multe probleme, lucrarile fiind oprite de mai multe ori, din diferite motive. Fie a fost vorba de celebra pestera cu lilieci, fie ca a fost o halda de steril sau un cimitir ilegal, fie ca a fost vorba de lipsa autorizatiilor de constructie, acest lot a avut cel mai mult de suferit. Lotul 4 are lungimea de 22,1 kilometri si a fost licitat pentru 419 milioane de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004659 (s)