News Flash:

Care este femeia fara suflet-pereche din zodiac

19 August 2017
1768 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie5
Inca din copilarie, credem cu tarie in conceptia potrivit careia exista un Fat-Frumos si pentru noi, care ne asteapta undeva, in lumea asta mare. Este gandul care ne consoleaza in clipele de singuratate sau dupa cele mai dureroase despartiri.


Femeia care nu isi va gasi niciodata perechea este femeia din zodia Varsator, pentru ca se pare ca astrele pur si simplu nu au fost capabile sa iti stabileasca un suflet-pereche. Oricat de mult ai cauta, nu se afla in tot zodiacul un barbat despre care sa simti ca te implineste, ca a fost creat anume pentru tine, potrivit divahair.ro.


Cu siguranta, firea ta complexa, inimitabila, le-a pus astfel pe astre in incurcatura. Pana si ele au ramas uimite in fata personalitatii tale unice si nu au stiut cu cine sa o asocieze in zodiac, asa ca te-au lasat vaduva de suflet pereche.


Desigur, nu spunem ca nu vei fi niciodata fericita, ca vei avea numai relatii dezastruoase sau ca iti va fi imposibil sa gasesti vreodata un tip alaturi de care sa traiesti. Suntem sigure ca exista native care au format casnicii frumoase sau care sunt alaturi de barbati cu care se inteleg de minune. Nu vei avea insa niciodata sentimentul ca esti in compania unui suflet-pereche, impreuna cu cineva cu care sa fii perfect compatibila, cu care sa formezi un intreg.


Astrologii te indeamna sa incerci totusi sa formezi relatii alaturi de reprezentanti ai propriei zodii. Pana la urma, cine sa te inteleaga mai bine daca nu propriul semn, Varsatorul? Aveti aceleasi calitati si va luptati cu aceleasi defecte, asa ca veti realiza din timp cu ce se confrunta celalalt, ceea ce este un atu primordial, dat fiind faptul ca tu esti o zodie aproape imposibil de citit de catre ceilalti. Cu toate acestea, nici macar corespondentul tau masculin nu iti este suflet-pereche. Varsatorii sunt unici, fiecare individ poseda o calitate nemaiintalnita, un atribut nemaivazut pana atunci, care il va scoate din minti la un moment dat pe partenerul sau.


Mai poti incerca si relatii cu Berbeci, Gemeni si Balanta.



despartiri femeia perechea zodia varsator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007424 (s)