News Flash:

Caras-Severin: Doua femei, pe primele pozitii pe listele de candidati pentru Senat si Camera Deputatilor ale ALDE

30 Octombrie 2016
1708 Vizualizari | 2 Comentarii
Cristiana Anghel
ALDE Caras-Severin a depus, joi, candidaturile pentru alegerile din 11 decembrie, ambele liste, si la Senat, si la Camera Deputatilor, avand pe primele pozitii femei. 
'Avem o lista de candidati cu o recomandare profesionala deosebita, oameni care in intreaga lor cariera profesionala au demonstrat si care, cu siguranta, in Parlamentul Romaniei, vor face ca vocea Caras-Severinului sa fie auzita. Caras-Severinul a avut parlamentari, dar niciodata o voce in Parlament. Vom avea parlamentari care se vor bate in adevaratul sens al cuvantului pentru noi, pentru caraseni. Este o premiera pentru partidele politice, cred ca si la nivel national, dar in Caras-Severin, cu siguranta, ca ambele liste sa fie conduse de doamne. Este vorba de doamna Doina Frunzaverde, cea care conduce lista la Senat, si doamna Cristiana Anghel, care conduce lista la Camera Deputatilor. Desigur ca voi sprijini si eu echipa, pentru ca acesta este rolul unui manager', a declarat presedintele ALDE Caras-Severin, Ionela Kovacs. 
La Camera Deputatilor, dupa actualul senator Cristiana Anghel se afla pe urmatoarele pozitii Ionela Kovacs si Nicolae Borlovan, iar la Senat, dupa Doina Frunzaverde, se regasesc, pe locurile doi si trei, Dan Patruica si Ciprian Maran. 
'Am fost primita in Caras-Severin cum n-am visat si cum n-am sperat, ca intr-o familie, si ma voi comporta ca atare. Iar daca oamenii din Caras-Severin ma vor vota, atunci merita sa primeasca inapoi ceea ce au dat: incredere, bun simt si responsabilitate', a afirmat Cristiana Anghel. 
La randul ei, cea care conduce lista pentru Senatul Romaniei, din partea ALDE Caras-Severin, prof. univ. dr. ing. Doina Frunzaverde, sustine ca politica trebuie facuta pentru oameni si in interesul lor. 
'Am onoarea sa conduc o lista de candidati pentru Senatul Romaniei care stiu ca politica trebuie facuta pentru oameni si in interesul lor. Am bucuria de a conduce o lista de candidati care gandesc romaneste si cred in valorile romanesti, care sunt convinsi ca romanii au dreptul la un sistem de asigurari sociale, la un sistem de sanatate si unul educational mai bune si cred ca acest lucru se poate realiza numai cu alocari substantiale de fonduri in teritoriu. Conduc aceasta lista de oameni cu respect pentru antreprenori, pentru cetatenii cu parul alb', a precizat Doina Frunzaverde. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

costi  | #1583
Nici ca se putea fara "fomista''......
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005727 (s)